Επιχείρηση στην Πτολεμαΐδα επιθυμεί την εύρεση συνεργάτη πωλήσεων

Επιχείρηση στην Πτολεμαΐδα επιθυμεί την εύρεση συνεργάτη πωλήσεων
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Επιχείρηση στην Πτολεμαΐδα επιθυμεί την εύρεση συνεργάτη πωλήσεων (ελεύθερης αγοράς) για το τμήμα πωλήσεων και του marketing! (Σύμβουλος επικοινωνίας και διαφήμισης για επιχειρήσεις) για την ανάπτυξη πωλήσεων και εταιρικού πελατολογίου για την προώθηση του συνόλου των υπηρεσιών της! Αναζητούμε ανθρώπους που αγαπούν την ενημέρωση και επικοινωνία, και επιθυμούν να εκφράζονται δημιουργικά. Απαραίτητα Προσόντα

Μόνιμη κάτοικος περιοχής. Δραστήρια και οργανωτική, χαρακτήρας με θετική προσωπικότητα και ευελιξία Άριστη επικοινωνιακή και διαπραγματευτική δεξιότητα Ευελιξία και προσαρμοστικότητα στην εξωτερική εργασία Πνεύμα ομαδικότητας και πάθος για την επίτευξη των στόχων Εμπειρία σε πωλήσεις θα εκτιμηθούν (D2D, B2C ή προώθησης υπηρεσιών / προϊόντων) Γνώση Ηλεκτρ. Υπολογιστή Εμφανίσιμη.

kotsidis

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Απολαβές & Παροχές

Μηνιαίο μισθό με βάσει επίτευξης στόχων Bonus έξτρα βάσει επίτευξης στόχων Ευέλικτο ωράριο εργασίας Συνεχή εταιρική εκπαίδευση και υποστήριξη Επαγγελματική εξέλιξη με ανάπτυξη αποκλειστικής αντιπροσωπείας

Για αποστολή βιογραφικού * info@provoli.biz

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
6
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...