Πως ο Αμανατίδης μπορεί να ωφεληθεί από την σύμπραξη Κασαπίδη – Κάτανα

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ - EORDAIALIVE.COM
Λάζαρος Λαζαρίδης
Ο Λάζαρος Λαζαρίδης είναι δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης του EordaiaLive.com. Με πολυετή εμπειρία στο τοπικό ρεπορτάζ, καλύπτει την επικαιρότητα, τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα στην Πτολεμαΐδα, την...
2λ ανάγνωσης

Την ώρα που ο απόηχος της οξείας και δριμείας κριτικής που ασκήθηκε για το θέμα της σύμπραξης Κασαπίδη – Κάτανα δεν έχει ακόμα καταλαγιάσει (θα έλεγα μάλιστα ότι μετά τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Κάτανας, φούντωσε και πάλι), αντιλαμβάνομαι δύο πράγματα.

Το πρώτο είναι ο τρόπος με τον οποίο ο κόσμος επιλέγει να διαφωνήσει με κάποιους ανθρώπους. Επιλέγει την ειρωνεία, τη χλεύη, τον σαρκασμό και τη βωμολοχία. Καλά ε, μιλάμε για σπουδαίο επίπεδο και όσο πιο σφοδρό το σχόλιο τόσο περισσότερο δίκαιο νομίζουμε πως έχουμε.

Το δεύτερο έχει να κάνει με το γεγονός πως μετά την περιβόητη σύμπραξη, ο κόσμος εμφανίζεται διχασμένος σε σχέση με τους νέους υποψηφίους που εντάσσονται στην παράταξη και μπαίνει στη διαδικασία να διερωτηθεί αν προέρχεται από τον Κάτανα ή τον Κασαπίδη.

Διαισθάνομαι πως φανατικοί οπαδοί του νυν Περιφερειάρχη δεν είναι διατεθειμένοι να ¨αγκαλιάσουν¨ υποψηφίους από την πλευρά Κάτανα με αποτέλεσμα να ¨ερευνούν¨ τον κάθε υποψήφιο. Αλλά και ψηφοφόροι του Κάτανα δεν είναι και πολύ ενθουσιασμένοι με το να στηρίξουν Κασαπίδη επειδή Ο κ. Κάτανας «στερήθηκε» την υποψηφιότητα ως περιφερειάρχης.

Με λίγα λόγια επικρατεί ένας μικρός χαμός και μένει να δούμε αν η ¨σύμπραξη¨  θα γυρίσει μπούμερανγκ ή όχι  ευνοώντας τον αντίπαλο.

«κάλπηΚΗ» λίρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ακολουθηστε
Ο Λάζαρος Λαζαρίδης είναι δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης του EordaiaLive.com. Με πολυετή εμπειρία στο τοπικό ρεπορτάζ, καλύπτει την επικαιρότητα, τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα στην Πτολεμαΐδα, την Εορδαία και ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία.