Διάβασα ότι έληξε (πρωτόδικα) το Αντωνιάδουgate που είχε κάνει ντόρο το 2022,όταν η επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στο Δήμο Εορδαίας, συνέδεε την Αντιδήμαρχο κ. Αντωνιάδου Μαρία με αναθέσεις μέσω Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Εορδαίας.
Το Πρωτοδικείο Κοζάνης έκρινε λοιπόν πως η κ. Τερζοπούλου με τις επίμαχες δηλώσεις-ανακοινώσεις, «προσέβαλε παράνομα και υπαίτια την προσωπικότητα της Μαρίας Αντωνιάδου, την τιμή και την υπόληψη της».
Αυτό βέβαια δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το θέμα των αναθέσεων (παρά μόνο με το θέμα της δυσφήμισης) αφού το Δικαστήριο έκρινε πως οι αναθέσεις πρακτικά γίνονταν από τους Διευθυντές των σχολείων και όχι από τη Σχολική Επιτροπή, ενώ ως δικαστήριο δηλώνει αναρμόδιο να κρίνει αν οι ιδιότητες προμηθευτή-αιρετού είναι ασυμβίβαστες στην προκειμένη περίπτωση.
Η αποζημίωση που ζήτησε η Αντιδήμαρχος επιδικάστηκε στα 8.000 ευρώ συν τα δικαστικά έξοδα ενώ κάθε φορά που στο μέλλον η κ. Αθηνά Τερζοπούλου θα διατυπώνει παρόμοιουςισχυρισμούς θα αναγκάζεται σε καταβολή χρηματικής ποινής ύψους 600 ευρώ.
Σε συζήτηση, με κολλητό, για το θέμα ξέρεις τι μου είπε «κανονικά η Μαίρη θα έπρεπε να πληρώσει την Τερζοπούλου που ανέβασε τις μετοχές της με την γκρίζα διαφήμιση που της έκανε».
Βρε λες;;;;;;
Τα συμπεράσματα δικά σας
«κάλπικη λίρα»















