Έλαμψε δια της απουσίας του ο Διευθυντής ΛΚΔΜ Α. Νίκου από δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.

1λ ανάγνωσης

Η απουσία του Διευθυντή ΛΚΔΜ κ. Αντωνίου Νίκου σε μία από τις πιο σημαντικές τοπικές εκδηλώσεις (που έχει μεγάλη απήχηση και σε Πανελλαδικό επίπεδο) όχι μόνο ήταν αισθητή αλλά σχολιάστηκε έντονα.

Eordaia Live – Προσθήκη ως προτιμώμενη πηγή στις Google Ειδήσεις

Η εκπροσώπηση του Λιγνιτικού Κέντρου δια του υποδιευθυντή ΛΚΔΜ, τόσο στον Αγώνα Δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη» όσο και στο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε για να τιμηθούν οι νεκροί εργαζόμενοι, παραπέμπει περισσότερο στο «καλύπτουμε τα νότα μας», παρά στην ουσιαστική συμμετοχή και στήριξη των εκδηλώσεων.

Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το μνημόσυνο,η παρουσία του Διευθυντή πάντα προσδίδει βαρύτητα και ιδιαίτερο νόημα ενώ έχει ιδιαίτερη αξία και για τους συγγενείς των θυμάτων.

Δυστυχώς ο κ. Νίκου ήταν απών και από τις δύο εκδηλώσεις και αυτό δεν τον τιμά καθόλου.

«κάλπηΚΗ λίρα»

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο