Βερναρδάκης: Ολοκληρώθηκε η κατανομή 1.501 ΔΕ από παλιούς διαγωνισμούς ΑΣΕΠ στους ΟΤΑ

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Βερναρδάκης: Ολοκληρώθηκε η κατανομή 1.501 ΔΕ από παλιούς διαγωνισμούς ΑΣΕΠ στους ΟΤΑ

Την ολοκλήρωση της κατανομής των 1.501 ΔΕ στους ΟΤΑ από τις εκκρεμότητες των παλιών διαγωνισμών ΑΣΕΠ, ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, με ανάρτηση στο facebook.

Όπως αναφέρει ο υπουργός η κατανομή έχει υπογραφεί από τις αρχές του Δεκεμβρίου και με αυτόν τον τρόπο «έκλεισε το σύνολο σχεδόν των παλιών εκκρεμοτήτων που ανέλαβε η κυβέρνηση από τον Φεβρουάριο του 2015».

Παράλληλα ο κ. Βερναρδάκης υπενθυμίζει ότι «με το νόμο για την κινητικότητα που ψηφίστηκε πριν 2 εβδομάδες έχουν προβλεφθεί: α) η διαδικασία ανάληψης καθηκόντων κάθε νέου διορισθέντος πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο εντός τριμήνου, αλλιώς υπάρχει ευθύνη της Διοίκησης, β) ο έλεγχος των δικαιολογητικών μπορεί να γίνεται και μετά το διορισμό και την ανάληψη καθηκόντων, εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πρόκειται για ρυθμίσεις που διασφαλίζουν τους εργαζόμενους, για το λόγο αυτό πρέπει όλοι/ες να είναι ενημερωμένοι/ες ώστε να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, καταλήγει ο υπουργός.

Πηγή: http://www.dikaiologitika.gr/

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...