Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Την Πτολεμαΐδα επισκέφθηκε ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Νίκος Παππάς.(βίντεο – εικόνες)

Την Πτολεμαΐδα επισκέφθηκε ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Νίκος Παππάς.(βίντεο - εικόνες)
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί της Κυριακής 27 Αυγούστου στο καφέ πλατεία στην Πτολεμαΐδα. Στην εκδήλωση ο κ Παππάς μίλησε σε μέλη  και φίλους του κόμματος.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του eordaialive.com..

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Την Πτολεμαΐδα επισκέφθηκε ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Νίκος Παππάς.(βίντεο - εικόνες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Την Πτολεμαΐδα επισκέφθηκε ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Νίκος Παππάς.(βίντεο - εικόνες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Την Πτολεμαΐδα επισκέφθηκε ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Νίκος Παππάς.(βίντεο - εικόνες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Την Πτολεμαΐδα επισκέφθηκε ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Νίκος Παππάς.(βίντεο - εικόνες)

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
2
+1
0
+1
3
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...