Θέματα των αγροτών στο προσκήνιο

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Θέματα των αγροτών στο προσκήνιο

Θέματα των αγροτών στο προσκήνιο


Σε συνάντηση του Βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Γιώργου Αμανατίδη με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Μπαγινέτα συζητήθηκαν πρωτοβουλίες που η Κυβέρνηση υλοποίησε προς όφελος των αγροτών με έμφαση στην κτηνοτροφία.

Ενδεικτικά, η καταβολή του ποσού 2% επί του κύκλου εργασιών, η προγραμματιζόμενη κατανομή των 90,0 εκατομ. ευρώ περίπου, θέματα καταβολής ποσών στο πλαίσιο του Γεωργοπεριβαλλοντικού Μέτρου στους κατόχους γης με την προϋπόθεση να κάνουν δήλωση ΟΣΔΕ καθώς και άλλες ενισχύσεις.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Με την παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου κ. Νίκου Κουρτίδη συζητήθηκε και η πορεία του θέματος καταβολής ενίσχυσης στους αλιείς καραβίδας στη λίμνη Πολυφύτου Σερβίων λόγω απαγόρευσης της αλιείας με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, με στόχο την ενίσχυση του ιχθυαποθέματος καραβίδας.

Το θέμα αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ ήδη έχει ενημερωθεί και το Υπουργείο Οικονομικών για έγκριση της χρηματοδότησης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!