ΣΥΡΙΖΑ : Η ακρίβεια σφυροκοπά επιχειρήσεις και καταναλωτές

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ:ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

ΣΥΡΙΖΑ : Η ακρίβεια σφυροκοπά επιχειρήσεις και καταναλωτές

Οι τελευταίες ανακοινώσεις της κυβέρνησης επιβεβαίωσαν ότι η κοινωνία είναι και παραμένει απροστάτευτη από το κύμα ακρίβειας. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις  αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας, πράγμα που εντείνεται την ώρα που η ακρίβεια ακουμπά πλέον ακόμη και τα βασικά ήδη διατροφής.

Πριν λίγες μέρες η κυβέρνηση απέρριψε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για μείωση των ΕΦΚ καυσίμων, που θα ήταν ουσιαστική στήριξη για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Η αναχαίτιση της ακρίβειας κρίνεται επιτακτική απαιτώντας από την κυβέρνηση να εστιάσει στις ανατιμήσεις μετριάζοντας τον αντίκτυπο που θα έχουν στην οικονομία της χώρας, με μέτρα που θα βοηθήσουν τις ΜμΕπιχειρήσεις και τους καταναλωτές.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Βασικές πλευρές της προγραμματικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ :

-Στήριξη της ρευστότητας στην οικονομία

-Αντιμετώπιση του χρέους της πανδημίας με ‘’κούρεμα” της βασικής οφειλής

-Αυστηρή ρύθμιση της αγοράς και προστασία από εκρηκτικές ανατιμήσεις στις μεταφορές, στο κόστος πρώτων υλών και στην ενέργεια

 

Ν.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΤΜΗΜΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!