Στην Κοζάνη ο ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Κεφαλογιάννης

Στην Κοζάνη ο ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Κεφαλογιάννης

Περιεχόμενο

Στην Κοζάνη αναμένεται να βρεθεί αύριο Παρασκευή, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννης Κεφαλογιάννης. Ο Υπουργός, εν όψει της αντιπυρικής περιόδου, θα συμμετέχει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα γίνει στις 11:00 στο διοικητήριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ Κοζάνης.

Στη σύσκεψη δοθούν οι κεντρικές κατευθύνσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών το φετινό καλοκαίρι, ενώ παράλληλα θα γίνει καταγραφή τυχόν ελλείψεων και προβλημάτων που υπάρχουν στη Δυτική Μακεδονία.

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !