Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Στέφανος Κωτσίδης : Άνθρωπος της σκληρής δουλειάς και υποδειγματικός οικογενειάρχης!

Στέφανος Κωτσίδης : Άνθρωπος της σκληρής δουλειάς και υποδειγματικός οικογενειάρχης!
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Πρόεδρος  του Κτηνοτροφικού Συλλόγου και Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Εορδαίας την τελευταία 4ετία, ο Στέφανος Κωτσίδης έχει «χτίσει» ένα προφίλ που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία.

Άνθρωπος της σκληρής δουλειάς και υποδειγματικός οικογενειάρχης, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι εξελέγη Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου που είναι ένα πολύ σπουδαίο κομμάτι της οικονομικοκοινωνικής ζωής του τόπου. Ένα κομμάτι, ταυτόχρονα, πολύ δύσκολο καθώς αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα .

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Με την δράση και τις επίμονες οχλήσεις προς τους υπευθύνους, κατάφερε και έφερε σε πέρας ζητήματα πολιτικής προστασίας ενώ για τα μέλη του Συνεταιρισμού εξασφάλισε εξοπλισμό και υπηρεσίες που έδωσαν μία ανάσα πνοής.

Στις επικείμενες εκλογές ο Στέφανος Κωτσίδης, με την παρότρυνση των φίλων και υποστηρικτών του, κατέρχεται υποψήφιος στον Δεύτερο  βαθμό αυτοδιοίκησης με στόχο και σκοπό να δώσει περισσότερο δυναμική ώθηση στα ζητήματα με τα οποία ασχολείται και απασχολούν την κοινωνία.

Έχοντας αποκτήσει σχέσεις με φορείς που είναι απαραίτητοι για την προώθηση θεμάτων της Περιφερειακής  Ενότητας Κοζάνης, ο Στέφανος Κωτσίδης απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία που είναι πολύ σημαντική καθώς η νέα Περιφερειακή Αρχή θα έχει 5ετή θητεία και απαιτούνται ικανοί άνθρωποι που θα μπορούν να «τρέξουν» όλα όσα χρειάζονται.

Ο Συνδυασμός “Συμμαχία για την Ανάπτυξη” του κ. Αμανατίδη αγκάλιασε την προσφορά και την προσωπικότητα του Στέφανου Κωτσίδη και προσδοκία είναι ο συνδυασμός να αποκτήσει ένα δυναμικό και εργατικό στέλεχος.

Μία δυναμική φωνή στο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα μπορεί να εκφράζει τους συντοπίτες του και τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
7
+1
1
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...