Σε εκδηλώσεις στην Πτολεμαΐδα και Κοζάνη παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνος Πασσαλίδης

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Σε εκδηλώσεις σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνος Πασσαλίδης
Σε εκδηλώσεις σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνος Πασσαλίδης

Ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνος Πασσαλίδης την Τετάρτη 29 Μαρτίου παραβρέθηκε στην εκδήλωση του συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας με θέμα “Υφαίνοντας την επιμονή και υπομονή των ΑμΕΑ, Ο αργαλειός ως μέσο ωρίμανσης και μάθησης” με ομιλήτρια την κ. Μαρία Σγουρού.
Στην συνέχεια παραβρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου “Αποστάγματα της ζωής και της αγάπης” του συγγραφέα Πασχάλη Τσολάκη στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη”
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε εκδηλώσεις στην Πτολεμαΐδα και Κοζάνη παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνος Πασσαλίδης Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε εκδηλώσεις στην Πτολεμαΐδα και Κοζάνη παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνος ΠασσαλίδηςEordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε εκδηλώσεις στην Πτολεμαΐδα και Κοζάνη παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνος Πασσαλίδης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...