Προεκλογική δραστηριότητα του Στάθη Κωνσταντινίδη (φωτό)

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Καθήκοντα Εισηγητή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, για την Ετήσια Έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη, για τις Επιστροφές Αλλοδαπών το έτος 2019, ανατέθηκαν στον Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη.

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το Νότιο Πεδίο και τον ΑΗΣ Καρδιάς. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και στην Κλινική Σπινάρη. Επίσης, τον υποδέχτηκαν με θέρμη στο ΚΔΑΠ – ΜΕΑ της Κοζάνης, όπου ενημερώθηκε για τις δράσεις του. Το μεσημέρι βρέθηκε σε επιχειρήσεις της Κοζάνης.

Το απόγευμα επισκέφτηκε τα χωριά του Ελλήσποντου. Το βράδυ εμφανίστηκε στο Δελτίο Ειδήσεων στο Top Channel με τον Παναγιώτη Πλιάτσιο.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Προεκλογική δραστηριότητα του Στάθη Κωνσταντινίδη (φωτό) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Προεκλογική δραστηριότητα του Στάθη Κωνσταντινίδη (φωτό) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Προεκλογική δραστηριότητα του Στάθη Κωνσταντινίδη (φωτό) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Προεκλογική δραστηριότητα του Στάθη Κωνσταντινίδη (φωτό) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Προεκλογική δραστηριότητα του Στάθη Κωνσταντινίδη (φωτό)

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!