Πρόδρομος Εμφιετζόγλου από Κοζάνη: Βοηθήστε την Πατριωτική Ένωση και δεν θα κλείσουν οι λιγνιτικές μονάδες

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου από Κοζάνη: Βοηθήστε την Πατριωτική Ένωση και δεν θα κλείσουν οι λιγνιτικές μονάδες

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου από Κοζάνη: Βοηθήστε την Πατριωτική Ένωση και δεν θα κλείσουν οι λιγνιτικές μονάδες

 

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου από την Κοζάνη ανέφερε ότι καταστρεφόμαστε στο ενεργειακό κομμάτι κλείνοντας τις μονάδες. Έχουμε τόσα λεφτά να αγοράζουμε το φυσικό αέριο; διερωτήθηκε με απορία για την πρωτοπορία του πρωθυπουργού στην πράσινη ενέργεια. Θα γίνουν πολλά έργα ΣΔΙΤ είπε, θα τα πάρουν οι μεγάλοι και θα ξεπληρωθούν σε χρόνια από τα παιδιά μας. ”Υποθηκεύουμε το μέλλον των παιδιών μας. Ο απλός κόσμος πρέπει να αντιδράσει. Βοηθήστε την Πατριωτική Ένωση να γίνει δυνατή,η οποία θα επιβάλει όχι μόνο το μη κλείσιμο των μονάδων αλλά θα τις συντηρήσει. Το δεύτερον που θα κάνει είναι να καταργήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Το μεγάλο πρόβλημα στα εθνικά θέματα είναι ότι μαγειρεύεται μεγαλύτερη συμφωνία από αυτή των Πρεσπών, όπως ανέφερε, να μοιράσουν το Αιγαίο και την ΑΟΖ.”Φωνάζω να επεκταθούν τα ναυτικά μιλιά ” άν φτάσουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο τότε θα καταλάβουν τι εννοώ”. Χαρακτήρισε προδότες τους κυβερνώντες και κότες τους βουλευτές. “Θα αρχίσουμε την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων που θα μπορούσαν να κάνουν την Ελλάδα παράδεισο. Αν είχανε εξορύξει φυσικό αέριο θα είχαμε τις μισές τιμές και να εξάγουμε στην Ε.Ε.Από το φυσικό αέριο της Κρήτης θα είχαμε λύσει τα προβλήματά μας.”

“Τι ενέργεια θα βγάλουν τα φωτοβολταϊκά χωρίς ήλιο και τι τα αιολικά χωρίς αέρα;” τόνισε χωρίς ακόμα να έχει βρεθεί λύση για την αποθήκευση της ενέργειας. ”Η Αυστραλία έχει τριπλασιάσει την παραγωγή κάρβουνου. Τα χωριά σβήνουν ,φύγαν όλοι. Πήγε ο Μητσοτάκης να δει τι γίνεται; ”ρώτησε.”Τι θα γίνει η περιοχή; Πόσα χρήματα πήγαν στην περιοχή από τα 7 δις. Το μισό δις πήγε στον Περιστέρι για ένα δρόμο με χρήματα δικά σας. Θα μας φέρουν τους Γερμανούς να γεμίσουν τον κόσμο τζαμιά και θα τα επιδοτήσουν. Οι Γερμανοί ξαναέρχονται. Και στις καλλιεργήσιμες περιοχές θα μπουν τζαμιά. Δεν θα το επιτρέψουμε. Οι μονάδες της ΔΕΗ θα δουλεύουν συνεχώς και θα τις επιδιορθώσουμε”.

“300.000 πέθαναν από την πείνα από τους Γερμανούς. Η Μέρκελ πρέπει να πληρώσει. 400 δις είναι το ποσοστό των αποζημιώσεων. Αν ο ελληνικός λαός θέλει να με βοηθήσει θα αναγκάσω τους Γερμανούς να έρθουν σε διαπραγμάτευση”.

Ι.Π  – prlogos.gr

 

 

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida