Παρασκευή Βρυζίδου: Με τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών μονιμοποιούνται εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Παρασκευή Βρυζίδου: Με τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών μονιμοποιούνται εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Περιεχόμενο

Παρασκευή Βρυζίδου: Με τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών μονιμοποιούνται εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»


Τροπολογία που κατατέθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών στη συζήτηση για το νομοσχέδιο «Πολυεπίπεδη διακυβέρνηση και διαχείριση κινδύνων στον δημόσιο τομέα», διασφαλίζει τη μονιμοποίηση και των εργαζόμενων για πολλά χρόνια στο  πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», ρυθμίζοντας το ζήτημα του αποκλεισμού πολλών εργαζομένων από τη προκήρυξη του ΑΣΕΠ 4Κ/2020, από τη σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να μη συμπεριληφθούν τα πρόσθετα μόρια από τη μακροχρόνια εργασία τους.

Την ικανοποίησή της εξέφρασε η Βουλευτής Ν. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου στη σημερινή ομιλία της στην Ολομέλεια της Βουλής, τονίζοντας ότι:

«Όλοι νοιάζονται για τη διασφάλιση των εργαζομένων με μόνιμες θέσεις εργασίας, αλλά η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το έκανε και πράξη με τη μονιμοποίηση των εργαζομένων στο απαραίτητο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι».

 

 

Παρασκευή Βρυζίδου

Βουλευτής Ν. Κοζάνης_Νέα Δημοκρατία

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !