Π. Κουρτζίδης: Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα εξηγήσεις για την υπόθεση της πολιτείας της ΝΔ που άσκησε σε βάρος της ανήλικης κόρης του και αφήθηκε ελεύθερος

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Π. Κουρτζίδης: Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα εξηγήσεις για την υπόθεση της πολιτείας της ΝΔ που άσκησε σε βάρος της ανήλικης κόρης του και αφήθηκε ελεύθερος

Π. Κουρτζίδης: Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα εξηγήσεις για την υπόθεση της πολιτείας της ΝΔ που άσκησε σε βάρος της ανήλικης κόρης του και αφήθηκε ελεύθερος.

 

Ο της Ελληνικής Ανατροπής, Πάρις Κουρτζίδης, με την ανάρτησή του ζητά εξηγήσεις άμεσα από την κυβέρνηση και συγκεκριμένα τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Δικαιοσύνης, για τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Κ. Βαξεβάνη, σχετικά με τον γαλάζιο πολιτευτή και συνεργάτη του κ. Σκυλακάκη ο οποίος ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρης του και αφέθηκε ελεύθερος από τις αρχές.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Αναλυτικάη ανάρτησητου κ. Κουρτζίδη:

 

Ως της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ζητώ άμεσα πειστικές εξηγήσεις από την κυβέρνηση και ειδικά από τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Κωνσταντίνο Τσιάρα και πολύ περισσότερο από τη Δικαιοσύνη και τον εισαγγελέα ΑΠ κ. Ισίδωρο Ντογιάκο, ο οποίος ασφαλώς και όφειλε ήδη να είχε παρέμβει αυτεπαγγέλτως! Ως το πράξει έστω και τώρα! Κι όταν λέμε άμεσα εννοούμε ΑΜΕΣΑ! Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα υπάρξει επίσημη αναφορά από την πλευρά μου για το παραδικαστικό ΝΔ/Μητσοτάκη!

 

Η Ελληνική Ανατροπή έχει δεσμευθεί ότι θα συγκρουστεί μετωπικά με το επιτελικό παρακράτος που έχει στήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η πρώτη μηνυτήρια αναφορά, κατά παντός υπευθύνου, για το σκάνδαλο των υποκλοπών κατατέθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2022 στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!