ΧΡΟΝΗΣ ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ PHOTO

Ο ΧΡΟΝΗΣ ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

 

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο Χρόνης Ακριτίδης, υποψήφιος βουλευτής στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απόφαση του αυριανού Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της μεγάλης φιλελεύθερης πατριωτικής παράταξης στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης αποτελεί ύψιστη τιμή και ευθύνη. Η Ελλάδα, η Μακεδονία, ο Νομός μας αξίζουν καλύτερα. Με όλες τις δυνάμεις μου, τη γνώση και τη εμπειρία μου, με σχέδιο και αγάπη για τον τόπο μου, ανταποκρίνομαι στο προσκλητήριο του Κυριάκου Μητσοτάκη για να δώσουμε τη μεγάλη μάχη της ελπίδας, της αξιοκρατίας, της αξιοπρέπειας, της αυτοδύναμης ανάπτυξης».

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Χρόνης Ακριτίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα. Είναι τοπογράφος μηχανικός – συγκοινωνιολόγος, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στη γενέτειρά του και στην Κοζάνη. Σήμερα δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα ως διευθυντικό στέλεχος ελληνικής μελετητικής εταιρείας. Έχει διατελέσει Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Αθηναίων [Δημαρχίες Ντ. Μπακογιάννη (Ολυμπιακοί Αγώνες 2004) και Ν. Κακλαμάνη], Α’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, καθώς και Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών. Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες.

 

 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Tagged