Μπογδάνος: Δεδομένη «συναντίληψη» κυβέρνησης και ΜΜΕ

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Μπογδάνος: Δεδομένη «συναντίληψη» κυβέρνησης και ΜΜΕ

Μπογδάνος: Δεδομένη «συναντίληψη» κυβέρνησης και ΜΜΕ

Για δεδομένη «συναντίληψη» κυβέρνησης και μέσων ενημέρωσης έκανε λόγο ο διαγραμμένος από την Κ.Ο. της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αφήνοντας αιχμές όσον αφορά την εξεταστική επιτροπή για τις λίστες Πέτσα.

“Εάν με ρωτούσατε αν θα έρθει η ΝΔ στα πράγματα και θα λειτουργήσει με έναν τρόπο που θα έδινε λαβή στους απέναντι να αποκληθεί καθεστωτικός ή υπέρ το δέον ελεγκτικός για τα ΜΜΕ, θα σας έλεγα όχι δεν το πιστεύω» ανέφερε αρχικά και επικαλέστηκε τις φιλελεύθερες αρχές της Πειραιώς. 

«Στην πορεία, όμως, συνέβη κάτι το οποίο με προβληματίζει. Το θέτω ως ερώτημα: Εάν υπάρχει ένα σύστημα, αντίληψη και ατμόσφαιρα ελέγχου των ΜΜΕ από την πλευρά της κυβέρνησης σήμερα στην Ελλάδα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλες ερμηνείες, χωρίς να θέλω να προδιαθέσω για συμπεράσματα, αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι καλούμουν σε κανάλια εθνικής εμβέλειας 2-3 φορές την εβδομάδα. Έχω να λάβω πρόσκληση από τότε που διεγράφην δυσαρεστήσας τη ΝΔ»., είπε πρώην παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Και συνέχισε λέογοντας ότι “Είναι δεδομένο ότι σήμερα στην Ελλάδα υπάρχει μία –θα προσπαθήσω να το θέσω κομψά- πρωτοφανής συναντίληψη των ΜΜΕ με την κυβερνητική αντίληψη, πρόταση και γραμμή”.

Ως προς το έργο της Εξεταστικής, ο Κ. Μπογδάνος συμπέρανε μεν ότι δεν εντόπισε κάτι μεμπτό στις υπό διερεύνηση υποθέσεις, αλλά υπογράμμισε ότι «στη διαδικασία υπάρχει κενό». Οι επικρίσεις του επικεντρώθηκαν αφενός στη μη κλήση των αρμόδιων υπουργών και αφετέρου στη μη διαβίβαση σημαντικών στοιχείων που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στη διερεύνηση των υπό εξέταση υποθέσεων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...