Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Μιχάλης Παπαδόπουλος προς τους μαθητές του Ν. Κοζάνης: Σήμερα κάνετε το πρώτο βήμα για να δημιουργήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε.

Μιχάλης Παπαδόπουλος προς τους μαθητές του Ν. Κοζάνης: Σήμερα κάνετε το πρώτο βήμα για να δημιουργήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Μήνυμα προς τις μαθήτριες και τους μαθητές του Νόμου Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έστειλε ο κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος.
“Αγαπητοί υποψήφιοι και υποψήφιες των Πανελληνίων εξετάσεων,
Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία!
Θέλω να σας συγχαρώ για την προσπάθεια σας! Οι εξετάσεις αυτές είναι η αρχή για μια νέα ζωή γεμάτη γνώση και εμπειρίες. Έχετε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, έναν πραγματικό αγώνα, και αυτό είναι το πρώτο βήμα για να δημιουργήσετε το μέλλον, τη ζωή που ονειρεύεστε.
Να γνωρίζετε όμως ότι οι εξετάσεις δεν αποτελούν μοναδική ευκαιρία για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Κανένας δεν βγαίνει χαμένος από αυτή την προσπάθεια!
Σε όσα παιδιά, επέλεξαν  να μη συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, είμαι βέβαιος  ότι θα πετύχουν σε ό,τι επιθυμούν.
Συγχαρητήρια στους γονείς και τους καθηγητές που μόχθησαν, και ήταν δίπλα σας σε κάθε βήμα!
Αγαπητά μας παιδιά να κυνηγάτε τα όνειρά σας και να στοχεύετε πάντα ψηλά…
«Καλό ξεκίνημα και καλή δύναμη σε όλες και  όλους»”
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...