Μετά τον Καραμανλή και ο Σαμαράς: Δεν υπάρχουν απόρρητα στη Δημοκρατία

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Μετά τον Καραμανλή και ο Σαμαράς: Δεν υπάρχουν απόρρητα στη Δημοκρατία

Μετά τον Καραμανλή και ο Σαμαράς: Δεν υπάρχουν απόρρητα στη Δημοκρατία


Αν υπάρχει ένα ασφαλές συμπέρασμα από τη χθεσινή ομιλία Σαμαρά στο «Παλλάς» είναι ότι στο μείζον θέμα των υποκλοπών κινήθηκε επακριβώς στη «γραμμή Καραμανλή» των… Ανωγείων. Κυριολεκτικά τον άφησαν (τον Μητσοτάκη) με το… απόρρητο στο χέρι.

Τι είπαν δηλαδή;

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ότι όταν υπάρχει ζήτημα δημοκρατίας και πολιτικών ελευθεριών δεν υπάρχει κανένα απόρρητο για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ και ότι η Δημοκρατία απαιτεί όλα τα στοιχεία να έρθουν στο φως. Αντίθετα με κάποιους «ανθρώπους του σκότους» που αγωνίζονται νυχθημερόν να αποτρέψουν την αποκάλυψη της αλήθειας.

Χθες για παράδειγμα, μετά την επίσκεψη Τσίπρα στην ΑΔΑΕ, στο Μέγαρο Μαξίμου χτύπησε συναγερμός. Ένας «κονσιλιέρε» (χρησιμοποιούμε επίτηδες το λεξικό της Μαφίας για ευνόητους λόγους) αμέσως μόλις ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις στην Αρχή με τον Τσίπρα, έσπευσε στο Μαξίμου να μεταφέρει τα μαντάτα. Οι «σοφοί νομοδιδάσκαλοι», δηλαδή κύριος Τάκης και ΣΙΑ, άρχισαν με το παιχνίδι των διαρροών να στέλνουν μηνύματα (μαφιόζικου τύπου) στον επικεφαλής της Αρχής να μην τολμήσει να δώσει τα στοιχεία στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τέτοιο πρέσινγκ δεν έχει ξαναγίνει. Η αγωνία είναι προφανής. Γιατί γνωρίζουν ότι και κάποιοι άλλοι γνωρίζουν.

Τελευταίο φύλλο συκής το δήθεν απόρρητο όσον αφορά στα ονόματα των παρακολουθούμενων από την ΕΥΠ. Με τη διαφορά ότι το βράδυ στο «Παλλάς» και ο Α. Σαμαράς, όπως είχε κάνει και ο Κ. Καραμανλής, τους απέστειλε σαφές μήνυμα. Δεν υπάρχουν απόρρητα όταν διακυβεύεται μείζον ζήτημα Δημοκρατίας, τελεία και παύλα.

Ελπίζουμε το μήνυμα να ελήφθη από κάποιους «ψόφιους κοριούς» του Μεγάρου Μαξίμου, τους «κονσιλιέρε» τους και να αφήσουν ήσυχους τους θεσμούς, την ΑΔΑΕ, τον Άρειο Πάγο και τη Δικαιοσύνη να κάνουν τη δουλειά τους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!