Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Κώστας Πασσαλίδης: ο ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει ο βασικός πυλώνας της Αριστεράς και της δημοκρατικής παράταξης

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κώστας Πασσαλίδης για τις εξελίξεις με τη μη επιδότηση λειτουργίας της «Πτολεμαϊδας V»: «Είτε ο κύριος Μητσοτάκης στην Κοζάνη παραπλανούσε την τοπική κοινωνία και τους εργαζόμενους της ΔΕΗ, είτε αγνοούσε πλήρως τους ισχύοντες κανόνες της Κομισιόν»
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σήμερα και στην χώρα μας αλλά και στον κόσμο, συντελέστηκαν και συντελούνται αλλαγές στο γεωστρατηγικό, οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον. Αυτές οι αλλαγές έχουν διαμορφώσει σύγχρονες αντιθέσεις και απαιτούνται ολοκληρωμένες και ασφαλείς προτάσεις. Άποψη μου είναι οτι εκτός από τις ευθύνες που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το αποτέλεσμα των εκλογών, η συμπεριφορά του εκλογικού σώματος ανέδειξε αισθήματα ανασφάλειας και φόβου όπου παθητικοποίησαν και συντηριτικοποίησαν τους πολίτες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις νέες συνθήκες πρέπει να απαντήσει ως ένα εναλλακτικό κόμμα της κυβερνώσας αριστεράς και όχι ως ένα κόμμα διαμαρτυρίας. Χρειάζεται ένα συνέδριο σύνθεσης και συγχρόνως κοινωνικής διασύνδεσης, ένα συνέδριο που να προτείνει ένα νέο παραγωγικό και κοινωνικό μοντέλο που να διευρύνει την παραγωγική βάση και να ακυρώνει τις γεωγραφικές και κοινωνικές ανισότητες. Χρειάζεται ένας σύγχρονος φορέας όπου θα συναντηθούν τα ρεύματα του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της Αριστεράς και της οικολογίας. Πρέπει να σταθούμε απέναντι τόσο στην δεξιά και στην δεξιά  σοσιαλδημοκρατία που συμπορεύτηκε με τις  νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις, όσο και σε μία ανέξοδη Αριστερά της διαμαρτυρίας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Συνέδριο λοιπόν νέας αρχής και όχι εσωκομματικών διευθετήσεων, ένα κόμμα με πολιτική ταυτότητα και σταθερές πολιτικές θέσεις. Η πολιτική να προσδιορίζει τα πρόσωπα και όχι τα πρόσωπα την πολιτική, αναγκαίο λοιπόν το πολιτικό και προγραμματικό πλαίσιο που θα εκφράζει τις πολιτικές και κοινωνικές ανάγκες και σε αυτό το πλαίσιο να υπάρξει ειλικρινή κριτική και αυτοκριτική από όλους μας όπου στην κορύφωσή του να υπάρξει αξιολόγηση των στελεχών και των προσώπων. Ετσι ο νέος αρχηγός που θα προκύψει  να έχει καθαρή πολιτική άποψη και πολιτική ταυτότητα ώστε να ενώσει και να δεσμεύσει όλους σε πολιτικές θέσεις που θα σέβονται και θα στηρίξουν όλοι, χωρίς να υπάρξει περιθώριο αμφισβήτησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν κάνοντας τις αναγκαίες παρεμβάσεις και διορθωτικές κινήσεις θα παραμείνει ο βασικός πυλώνας της αριστεράς και της δημοκρατικής παράταξης και θα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας υπηρετώντας πάντα τις ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...