«Κλειδώνει» το δεύτερο Fuel Pass: Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Κλειδώνει» το δεύτερο Fuel Pass: Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κλειδώνει» το δεύτερο Fuel Pass: Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στα καύσιμα και στο Fuel Pass, δείχνοντας δεύτερο κύκλο του, αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης σημειώνοντας πως οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν από το Υπουργείο Οικονομικών.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, τάχθηκε την Κυριακή (05/06) υπέρ του Fuel Pass και έδειξε το Υπουργείο Οικονομικών όσον αφορά σε νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με τις τιμές των καυσίμων και την ακρίβεια εν γένει.

Χαρακτηριστικά, σε σχετικές δηλώσεις στον ΣΚΑΪ, ο ίδιος είπε για τις τιμές στα καύσιμα και την οικονομική υποστήριξη των πολιτών: «Προφανώς, στο μέτρο που επιτρέπει ο δημοσιονομικός χώρος, η κυβέρνηση θα είναι από πάνω. Η βούλησή μας είναι κάθε φορά που θα έχουμε ένα περίσσευμα -ας το πούμε έτσι- αυτό να επιστρέφει στον κόσμο εκεί που πονάει περισσότερο, όπως στα καύσιμα».

Εν συνεχεία, ο Άδωνις Γεωργιάδης άφησε να εννοηθεί πως θα γίνουν νέες κυβερνητικές παρεμβάσεις, δείχνοντας όμως το Υπουργείο Οικονομικών όσον αφορά στις σχετικές ανακοινώσεις, λέγοντας: «Ψάχνει το ΥΠΟΙΚ το δημοσιονομικό πλεόνασμα που θα επιτρέψει τέτοιου είδους μέτρα και τις ανακοινώσεις θα κάνει ο κ. Σταϊκούρας».

Ακόμα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημείωσε: «Όταν είμαστε έτοιμοι, θα κάνουμε τις ανακοινώσεις. Η Ελλάδα δεν πρέπει να βρεθεί στο στόχαστρο των αγορών. ‘Ολα πρέπει να γίνουν με ευαισθησία και ευθύνη. αθήκον όλων είναι να πάμε με κοινωνική αλληλεγγύη και να βοηθήσουμε αυτόν που έχει ανάγκη».

Πάντως, δεν παρέλειψε να εξαπολύσει τα λεκτικά βέλη του και στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., δηλώνοντας πως «όσοι ζητάνε μείωση του φορου στα καύσιμα, θα πρέπει να πουν και πού θα βρεθούν τα λεφτά».

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida