Η Κοζάνη, η απολιγνιτοποίηση και οι διαρροές της ΝΔ προς το κόμμα Βελόπουλου

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Η Κοζάνη, η απολιγνιτοποίηση και οι διαρροές της ΝΔ προς το κόμμα Βελόπουλου

Η Δυτική Μακεδονία είναι μία από τις περιφέρειες της χώρας, που η ΝΔ αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα, για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Στην Κοζάνη, για παράδειγμα, οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν πραγματική «βουτιά» των ποσοστών της κυβερνητικής παράταξης, λόγω της απολιγνιτοποίησης και της μετέπειτα ανεργίας στην περιοχή. Τα μηνύματα που έρχονται εδώ και αρκετό καιρό δείχνουν μία διευρυνόμενη ριζοσπαστικοποίηση της τοπικής κοινωνίας, προς τα δεξιά της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Με άλλα λόγια, ένα αξιοσημείωτο ποσοστό γαλάζιων ψηφοφόρων «φυλλοροούν» προς το κόμμα Βελόπουλου και αναζητούνται επειγόντως τρόποι ανάσχεσης της τάσης που καταγράφεται.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Γι αυτό, την ερχόμενη Τρίτη, ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί για μία ακόμη φορά στην Κοζάνη, όπου θα επισκεφτεί έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον νομό, μεταξύ των οποίων και η μονάδα της ΔΕΗ «Πτολεμαϊδα 5», ενώ το βράδυ, θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση.

Ε.Τ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!