Γιατί ο Τσίπρας απευθύνθηκε χθες, στην Καστοριά, στους ψηφοφόρους της ΝΔ

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Γιατί ο Τσίπρας απευθύνθηκε χθες, στην Καστοριά, στους ψηφοφόρους της ΝΔ

Γιατί ο Τσίπρας απευθύνθηκε χθες, στην Καστοριά, στους ψηφοφόρους της ΝΔ


Στην Καστοριά η Νέα Δημοκρατία συγκέντρωσε στις εκλογές του 2019 το μεγαλύτερο ποσοστό της σε όλη τη χώρα, αφήνοντας πίσω τη Λακωνία.

Εντύπωση προκάλεσε σε κάποιους, χθες, το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε, κατά την ανοιχτή ομιλία του, στην Καστοριά, στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

«Αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα είναι μια οικογένεια που δεν έχει καμία σχέση και με τις αξίες αυτού του συντηρητικού κόσμου που παραδοσιακά βρίσκεται στη ΝΔ. Δεν κυβερνούν για αυτούς, κυβερνούν για την πάρτη τους. Και ακόμη και αυτός ο κόσμος μένει στην απ’ έξω», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Θα απευθυνθούμε λοιπόν και στους ανθρώπους που παραδοσιακά ψηφίζουν την ΝΔ και είναι άνθρωποι με αξιοπρέπεια, με αξίες. Και θα τους πούμε ότι αυτοί δεν εκπροσωπούν τις δικές σας αξίες και ότι η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει μπροστά αφήνοντας πίσω την αδικία, τη ρεμούλα, την κλεψιά. Δεν σας αντιπροσωπεύουν».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο λόγος που του έκανε αυτό είναι ένας και πολύ συγκεκριμένος. Διότι στην Καστοριά η Νέα Δημοκρατία συγκέντρωσε στις εκλογές του 2019 το μεγαλύτερο ποσοστό σε όλη τη χώρα. Σε δύο περιοχές κατέγραψε το κυβερνών κόμμα ποσοστό άνω του 50% των ψήφων. Στην Καστοριά με 50,48% και στη Λακωνία με 50,26%.

Εν ολίγοις ένας στους δύο πολίτες της Καστοριάς ψήφισε Νέα Δημοκρατία και ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να πείσει τους ακροατές του ότι ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις αξίες των ανθρώπων που στηρίζουν την παράταξη.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι στο ακροατήριο υπήρχαν πολλά ευήκοα ώτα ανθρώπων που αντέδρασαν σθεναρά στη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά πλέον αισθάνονται ξεγελασμένοι από τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το ζήτημα η κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα από την απραξία στο θέμα της τήρησης της Συμφωνίας, όπως για παράδειγμα στα βιβλία και στα σήματα στη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

Το αν το κατάφερε ο Αλέξης Τσίπρας να τους πείσει ή όχι, θα το δούμε στις προσεχείς εκλογές.

Μ. Καλ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!