Επίσκεψη της υποψήφιας Δημάρχου Εορδαίας Αθηνάς Τερζοπούλου στον ΕΦΚΑ Πτολεμαΐδας

1λ ανάγνωσης

Συνάντηση είχε σήμερα η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου με τον Διευθυντή και τους εργαζόμενους του ΕΦΚΑ – τοπικό υποκατάστημα Πτολεμαΐδας.
Το φλέγον ζήτημα που απασχολεί είναι η μεταφορά τους στο κτήριο του πάρκου Εκτάκτων Αναγκών. Το ζήτημα αυτό όμως δυστυχώς εκκρεμεί αφού οι δημόσιες υπηρεσίες κωλυσιεργούν και υπάρχουν γενικά αγκυλώσεις από το δημόσιο, σύμφωνα πάντοτε με τα λεγόμενα του διευθυντή κου Σιακάτη Φώτη.
Ο ΕΦΚΑ έχει ιδιόκτητο οικόπεδο στο κέντρο της πόλης. Το 2012 εκδόθηκε η υπ΄ αριθμ. 55 άδεια ανέγερσης κτηρίου 4.000 τ.μ. η οποία δυστυχώς δεν υλοποιήθηκε λόγω έλλειψης χρημάτων.
Ο ΕΦΚΑ Πτολεμαΐδας έχει διπλάσιο όγκο συναλλαγών από τον ΕΦΚΑ Φλώρινας. Ετησίως εξυπηρετούνται 60-70 χιλιάδες πολίτες και οι υπάλληλοι διεκπεραιώνουν με αυταπάρνηση τις υποθέσεις αυτές.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei-05-2026-myhomeonline
Ευκαιρία Καριέρας από την TOTTIS PACK A.E. – Προσλαμβάνει Προϊστάμενο Λογιστηρίου
κουρτιδης πτολεμαιδα
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
Melodia1024
ioardanidis