ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΒΕΤΤΑ

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΒΕΤΤΑ

Η βουλευτής Π.Ε Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Καλλιόπη Βέττα, επισκέφθηκε:

  • Την Παρασκευή 2 Αυγούστου το Βελβεντό, όπου συμμετείχε στη 15η Γιορτή Ροδάκινου και είχε επαφές με τους εκπροσώπους των Συνεταιρισμών και τη νέα Δημοτική Αρχή.
  • Το Σάββατο 3 Αυγούστου τη λαϊκή αγορά της Κοζάνης, προκειμένου να συναντηθεί και να συζητήσει με τους πολίτες και τους επαγγελματίες πωλητές της περιοχής μας θέματα που τους απασχολούν.
  • Το απόγευμα του Σαββάτου χωριά των Καμβουνίων. Στο Τρανόβαλτο συναντήθηκε με φίλους του ΣΥΡΙΖΑ και πολίτες της Τοπικής Κοινότητας. Στη συνέχεια επισκέφτηκε την Ελάτη, όπου συμμετείχε και χαιρέτισε στην εκδήλωση «Αντάμωμα 2019 των απανταχού Ελατιωτών».
  • Την Κυριακή 4 Αυγούστου, παραβρέθηκε στην τελετή Τιμής και Μνήμης που οργάνωσε ο Σύλλογος της ΠΟΑΕΑ της Πτολεμαΐδας προς τιμήν των 6 αγωνιστών που δολοφονήθηκαν στη θέση Κουρί Πτολεμαΐδας από τους ντόπιους
    συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών τη νύχτα 4-5 Αυγούστου του 1943
    και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης.
  • Το βράδυ της Κυριακής παραβρέθηκε στη Σιάτιστα στην εκδήλωση της «Εθελοντικής Δράσης Πολιτών Σιάτιστας».

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΒΕΤΤΑ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΒΕΤΤΑ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΒΕΤΤΑ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΒΕΤΤΑ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΒΕΤΤΑ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΒΕΤΤΑ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!