Επισκέψεις -Συναντήσεις υποψηφίου δημάρχου Εορδαίας Στάθη Κοκκινίδη

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Τον Ε.Φ.Κ.Α Πτολεμαΐδας επισκέφτηκε ο υπ. Δήμαρχος Εορδαίας Στάθης Κοκκινίδης συνοδευόμενος από κλιμάκιο του συνδυασμού « Με το Βλέμμα στο Μέλλον», στις 9 π.μ. της Παρασκευής 19/04/19.

Εκεί συνομίλησε με το διευθυντή κ. Σιακάτη Φώτη,  ο οποίος  του επεσήμανε τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να μεταφερθούν στο νέο κτήριο άμεσα , δεδομένου ότι και η ηλεκτρολογική μελέτη του νέου κτηρίου έχει γίνει και το ενοίκιο για το οίκημα στο οποίο στεγάζονται τώρα είναι υψηλό.

Αναφέρθηκε και στην έλλειψη προσωπικού, το οποίο αναμένεται να μειωθεί ακόμη περισσότερο με τη μετακίνηση 4 υπαλλήλων στον νεοσυσταθέντα ελεγκτικό μηχανισμό ΠΕΚΑ.

  Ο κ. Κοκκινίδης ευχαρίστησε τον κ. Σιακάτη για την ενημέρωση  και δεσμεύτηκε να κινηθεί με αποφασιστικότητα προς την κατεύθυνση της όσο το δυνατόν ταχύτατης επίλυσης του κτηριακού.

Συζητήσεις έγιναν και με τους εργαζόμενους του Φορέα, στους οποίους μοιράστηκαν και φυλλάδια με το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Στις 8 και 30 μ.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι επισκέφτηκαν τον  Σύλλογο  Μικρασιατών Πτολεμαΐδας. Σε μία ιδιαίτερα φιλόξενη ατμόσφαιρα έγινε από την πλευρά του Δ.Σ. ενημέρωση για το έργο και τις δράσεις του  Συλλόγου,  τέθηκαν κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ζητήθηκε η στήριξη  στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν.

Ο κ. Κοκκινίδης εξεδήλωσε την πρόθεσή του να στηρίξει το έργο και τις εκδηλώσεις του Μικρασιατικού Συλλόγου  αλλά και κάθε πολιτιστική δραστηριότητα του Δήμου. Μάλιστα είπε ότι στο πρόγραμμά του είναι ένας ετήσιος προγραμματισμός των πολιτιστικών εκδηλώσεων, ώστε και ο Δήμος να είναι ενήμερος, αλλά  και να μη συμπίπτουν χρονικά οι εκδηλώσεις και μειώνεται η συμμετοχή.

eordaialive από ΕΦΚΑ

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida