Δραστηριότητα της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπης Βέττα

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δραστηριότητα της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπης Βέττα

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα επισκέφθηκε τη ΔΕΘ το Σάββατο και παρευρέθηκε σε εκδήλωση μνήμης για τους Μικρασιάτες στην Κοζάνη την Κυριακή ενώ, παράλληλα, παραχώρησε μια σειρά συνεντεύξεων σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Ειδικότερα, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε περιοδεία στη ΔΕΘ με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα ενώ αργότερα, επισκέφθηκε τα περίπτερα των εκθετών από το Νομό Κοζάνης. Το απόγευμα παρακολούθησε την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Βελλίδειο.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δραστηριότητα της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπης Βέττα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δραστηριότητα της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπης Βέττα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δραστηριότητα της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπης Βέττα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δραστηριότητα της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπης Βέττα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δραστηριότητα της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπης Βέττα

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης για τους Μικρασιάτες στην Κοζάνη ενώ πραγματοποίησε μια ραδιοφωνική συνέντευξη στο LaVita Radio, στην εκπομπή «Επίγνωση» και στον δημοσιογράφο Μανώλη Μυταρά.

Την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου παραχώρησε μια συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Δίκτυο 1 της Καστοριάς και τη δημοσιογράφο Γιάννα Λουσίου.

Τέλος, η κ. Βέττα θα πραγματοποιήσει τηλεοπτική συνέντευξη αύριο Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, στις 9:00, στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση» με την Κέλλυ Κοντογέωργη, στο Κανάλι της Βουλής.

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!