Δ. Μακεδονία: Επίσκεψη Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Ν. Χαρδαλιά

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Δ. Μακεδονία: Επίσκεψη Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Ν. Χαρδαλιά

Δ. Μακεδονία: Επίσκεψη Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Ν. Χαρδαλιά

Σχηματισμούς, Μονάδες, Υπηρεσίες και Επιτηρητικά Φυλάκια του Στρατού Ξηράς, στις Περιφέρειες Κεντρικής, Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, θα επισκεφτεί σήμερα Πέμπτη 14 και αύριο Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο των επαφών του με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, με σκοπό να ενημερωθεί από τις Διοικήσεις τους για τις τρέχουσες επιχειρησιακές – εκπαιδευτικές δραστηριότητές τους.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφτεί σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, στη Φλώρινα, το 1ο Σύνταγμα Πεζικού, και τα Επιτηρητικά Φυλάκια «Νίκης» και «ΛΑΙΜΟΥ» και στην Καστοριά, το Επιτηρητικό Φυλάκιο «Κρυσταλλοπηγής».

Αύριο Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 ο κ. Χαρδαλιάς θα επισκεφτεί στην Καστοριά το 15ο Σύνταγμα Πεζικού και στην Κοζάνη την 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία.

Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τοπικούς Βουλευτές, Περιφερειακές – Δημοτικές Αρχές, καθώς και Διοικητές Υπηρεσιών των Σωμάτων Ασφαλείας.

 

 

 

ΕΡΤ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!