Optika Anagnostis
Reggia Pizzaria
buterfly - ptolemaida -eordaia
asepop velvendo
χριστιδησς 2
river party 2026

“Αποτελεσματική παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κοζάνης κ. Γιώργου Αμανατίδη για το σημαντικό έργο του κάθετου άξονα Φλώρινα – Πτολεμαΐδα”.

1λ ανάγνωσης

 

 

Με το άρθρο 37 του σχεδίου νόμου για την “Απελευθέρωση αγοράς ενέργειας, εκσυγχρονισμός της ΔΕΗ, ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ και στήριξη των ΑΠΕ” ρυθμίζεται το θέμα και δίνεται η δυνατότητα κατασκευής του κάθετου οδικού άξονα από Φλώρινα προς Πτολεμαΐδα. Στο άρθρο 37 του σχετικού νομοσχεδίου περιγράφεται η τροποποίηση του άρθρου 2 του ν. 4533/2018.

Η συγκεκριμένη ρύθμιση προσφέρει ασφάλεια στο σχεδιασμό και υλοποίηση του έργου και ανοίγει το δρόμο στην ένταξη της αναγκαίας χρηματοδότησης για τις μελέτες και την κατασκευή στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

Πλέον ο μόνος αντίπαλος είναι ο χρόνος και οφείλουμε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Την προετοιμασία της νομοθετικής ρύθμισης και της αιτιολογικής παρουσίασα σε σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του Υφυπουργού Ενέργειας κ. Θωμά, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη του Βουλευτή Φλώρινας κ. Αντωνιάδη, του προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής κ. Κιουρτσίδη και στελεχών της καθώς και συνεργατών του Υφυπουργού.

Ευχαριστίες στον Υφυπουργό κ. Θωμά, για την υιοθέτηση της πρωτοβουλίας μας και την προώθησή της στο πλαίσιο του σχεδίου νόμου.

-river-party-dei
Πρόγραμμα Επιβράβευσης Αριστούχων Αποφοίτων Λυκείου Όμορων Δήμων
dei-05-2026-myhomeonline
dei fiber kozani
aiolikh verimioy
ΡΑΔΙΟ ΚΑΨΟΥΡΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΝΙΚΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
delikostas-antallaktika.jpg
"Μελωδία 102.4 FM - No1 επιλογή στην Π.Ε. Κοζάνης"
iordanidis. ΚΟΖΑΝΗ
eordaialive.com - tik tok