Επιστρεπτέα προκαταβολή: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, απάντησε στο ΟΡΕΝ πως «αρχές της εβδομάδας ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις χορήγησης και μέσα στην ίδια εβδομάδα επιδιώκουμε να αρχίσουν οι πληρωμές», ερωτηθείς για την «Επιστρεπτέα Προκαταβολή 3».

«Υπάρχει κάποια επικοινωνία της ΑΑΔΕ που χρειάζεται να γίνει με την ΕΡΓΑΝΗ αναφορικά με τον αριθμό των εργαζομένων. Προσδοκούμε μέσα στην εβδομάδα να ξεκινήσουμε τις αιτήσεις και να γίνουν και αρκετές πληρωμές», προσέθεσε.

Παράλληλα, ενημέρωσε πως ο επόμενος γύρος της Επιστρεπτέας Προκαταβολής αναμένεται τον Νοέμβριο, καθώς και πως θα περιλαμβάνει και τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον κυκλώνα Ιανό.

Συμπλήρωσε, επίσης, πως δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι 174.027 εταιρείες κι επαγγελματίες που μετείχαν στην πρώτη αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και πως θα πρέπει να υποβάλουν νέα αίτηση χορήγησης της «Επιστρεπτέας Προκαταβολής 3» στη σχετική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (myBusinessSupport). Με την υποβολή των νέων αιτήσεων, θα γίνεται και η πληρωμή του ποσού.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida