Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Επίδομα ειδικού σκοπού: Διευκρινίσεις για τα 534 ευρώ στους ανέργους σε Επισιτισμό/Τουρισμό

Διευκρινίσεις σχετικά με τρόπο χορήγησης του επιδόματος ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ στους ανέργους του κλάδου του Επισιτισμού/ Τουρισμού δίνει με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΠΟΕΕΤ. Αναλυτικά, η Ομοσπονδία επισημαίνει σε ανακοίνωση της τα εξής: -Όσοι έκαναν αίτηση για το επίδομα ειδικού σκοπού (534 ευρώ) και αίτηση για το ταμείο ανεργίας από 01/11/2020 και μετά δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι άλλο, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ. -Όσοι έκαναν αίτηση για το επίδομα ειδικού σκοπού (534 ευρώ ) αλλά είχαν απολυθεί 30/09/2020 και είχαν ήδη κάνει αίτηση για ταμείο ανεργίας και έκδοση κάρτα ανεργίας που εκδόθηκε με ημερομηνία λύσης εργασιακής σχέσης 30/09/2020 ΘΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ και αντιστοίχως θα απορριφθεί η συνδεόμενη με το δελτίο αυτό επιδότηση τακτικής ανεργίας. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ. Επομένως όσοι ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία θα ξανακάνουν αίτηση για το ταμείο ανεργίας με ημερομηνία απόλυσης την 31/10/2020. -Όσοι έκαναν αίτηση για την αποζημίωση ειδικού σκοπού (534 ευρώ) και έκαναν και αίτηση για το επίδομα ανεργίας και ήδη έχουν πληρωθεί θα συμψηφιστεί με την επόμενη δόση του ΟΑΕΔ όταν ξεκινήσει κανονικά να επιδοτούνται εκ νέου από τον ΟΑΕΔ.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Διευκρινίσεις σχετικά με τρόπο χορήγησης του επιδόματος ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ στους ανέργους του κλάδου του Επισιτισμού/ Τουρισμού δίνει με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΠΟΕΕΤ.
Αναλυτικά, η Ομοσπονδία επισημαίνει σε ανακοίνωση της τα εξής:
-Όσοι έκαναν αίτηση για το επίδομα ειδικού σκοπού (534 ευρώ) και αίτηση για το ταμείο ανεργίας από 01/11/2020 και μετά δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι άλλο, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ.
-Όσοι έκαναν αίτηση για το επίδομα ειδικού σκοπού (534 ευρώ ) αλλά είχαν απολυθεί 30/09/2020 και είχαν ήδη κάνει αίτηση για ταμείο ανεργίας και έκδοση κάρτα ανεργίας που εκδόθηκε με ημερομηνία λύσης εργασιακής σχέσης 30/09/2020 ΘΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ και αντιστοίχως θα απορριφθεί η συνδεόμενη με το δελτίο αυτό επιδότηση τακτικής ανεργίας. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ. Επομένως όσοι ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία θα ξανακάνουν αίτηση για το ταμείο ανεργίας με ημερομηνία απόλυσης την 31/10/2020.
-Όσοι έκαναν αίτηση για την αποζημίωση ειδικού σκοπού (534 ευρώ) και έκαναν και αίτηση για το επίδομα ανεργίας και ήδη έχουν πληρωθεί θα συμψηφιστεί με την επόμενη δόση του ΟΑΕΔ όταν ξεκινήσει κανονικά να επιδοτούνται εκ νέου από τον ΟΑΕΔ.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida