Πτολεμαΐδα: Αυτόνομο το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο στην παραγωγή οξυγόνου

Πτολεμαΐδα: Αυτόνομο το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο στην παραγωγή οξυγόνου

slider 2 ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πτολεμαΐδα: Αυτόνομο το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο στην παραγωγή οξυγόνου

Αυτονομία στην παραγωγή οξυγόνου απέκτησε το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας,  μετά την ολοκλήρωση και εγκατάσταση καινοτόμου συστήματος που θα επιτρέψει την πλήρη κάλυψη των αναγκών του και κατ΄επέκταση  των ασθενών, ενώ, ολοκληρώνονται σύντομα οι αντίστοιχες διαδικασίες και  στα υπόλοιπα Νοσοκομεία της Δ. Μακεδονίας.

Αυτά δήλωσε κατά τη διάρκεια επίσκεψης, στο χώρο όπου λειτουργεί η Μονάδα, ο  Διοικητής  της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτης Μπογιατζίδης, και εξέφρασε  την ικανοποίηση του, προσθέτοντας ότι  «Ειδικά αυτήν την περίοδο του covid-19 διαπιστώσαμε όλες αυτές τις αναγκαίες μεταβολές που θα πρέπει να επέλθουν στα Νοσοκομεία, ώστε να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εξυπηρέτηση των αναγκών τους και των συμπολιτών μας».

Από την πλευρά του ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας Σταύρος Παπασωτηρίου έκανε λόγο για «μία καινοτόμο ιδέα που υλοποιήθηκε», ένα έργο, ενταγμένο στο ΕΣΠΑ – covid19, συνολικού προϋπολογισμού 220 χιλιάδων ευρώ, ενώ, από τον ίδιο φορέα, σε ένα δεύτερο πρόγραμμα,  χρηματοδοτήθηκε  και ο σχετικός εξοπλισμός ύψους 1.750.000 €

Μαίρη Κεσκιλίδου

Πτολεμαΐδα: Αυτόνομο το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο στην παραγωγή οξυγόνου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida