ο παράρτημα ΕΑΕ Ν.Κοζανης, τηρώντας τη δέσμευση του στη συνέχιση της δράσης δωρεάς Χειρουργικών Μασκών μιας χρήσης, παρεδωσε την Τρίτη 08/02 ακόμη 2400 μάσκες στην Ογκολογική πτέρυγα του Γ.Ν. Μποδοσακειο Πτολεμαϊδας.
Οι μάσκες αυτές θα δωρίζονται στους ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία και σε αριθμό ανάλογο με τον αριθμό των θεραπειών. Στόχος μας η κάλυψη των αναγκών σε μάσκες για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται.
Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με την υποστήριξη του «Ομίλου Πλαστικά Θράκης», του «Non–Profit Foundation Desmos», τη συνδρομή του «thatfeeeling.gr» καθώς και με τις δωρεές των μελών της, κατάφερε να συγκεντρώσει χιλιάδες χειρουργικες μάσκες μιας χρησης, τις οποίες πρόκειται να διαθέτει δωρεάν σε νοσοκομεία όλης της χώρας για τους ογκολογικούς ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία.
Ο κ Σταύρος Παπασωτηρίου, Διοικητής του Γ.Ν. Μποδοσάκειο δήλωσε:
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και πιο συγκεκριμένα το παράρτημα Ν. Κοζάνης που έχει σταθεί για άλλη μια φορά αρωγός στους ογκολογικους μας ασθενείς προσφέροντας 2.400 χειρουργικές μάσκες. Η πράξη τους αυτή ενδυναμώνει την προσπάθεια που γίνεται για την καταπολέμηση της νόσου αλλά και ταυτόχρονα προστατεύει τους ασθενείς σε μεγάλο βαθμό από τυχόν άλλους ιούς.”
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρειας.
Προτεραιότητα μας η βοήθεια και η στήριξη του ογκολογικού ασθενούς.
Με εκτίμηση
Παπαθανασίου Ι Όμηρος, DDS
Πρόεδρος του παραρτήματος ΕΑΕ Ν.Κοζανης
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Αφήστε μια απάντηση
Ράδιο Καψούρα
Διαχείριση Συγκατάθεσης
Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Λειτουργικά
Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς.Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.