Πλεύρης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει η μουσική στην εστίαση – Τι είπε για τα γήπεδα

Πλεύρης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει η μουσική στην εστίαση - Τι είπε για τα γήπεδα

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Πλεύρης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει η μουσική στην εστίαση – Τι είπε για τα γήπεδα

 

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αρθεί από Δευτέρα το μέτρο της κατάργησης της μουσικής στην εστίαση αλλά και το μέτρο που αφορά περιορισμό των φιλάθλων στα γήπεδα άφησε σήμερα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση εάν η κυβέρνηση σκέφτεται να άρει κάποια μέτρα όπως για παράδειγμα το να επιστρέψει άμεσα η μουσική στον χώρο της εστίασης ή να χαλαρώσουν τα μέτρα στα γήπεδα απάντησε ότι ” αύριο συνεδριάζει η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων .Και προφανώς η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων θα μας εισηγηθεί”.

” Αυτή τη στιγμή εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα υπό τη έννοια ότι η μεταδοτικότητα της Όμικρον δείχνει ότι έχει μια κυκλική πορεία με συγκεκριμένο χρόνο. Επομένως και τα πάρα πολύ περιοριστικά μέτρα λόγω της αποδοτικότητας δεν έχουν απόδοση .Θεωρούμε τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι επαρκή . Δεν χρειάζεται δηλαδή να ληφθούν επιπλέον μέτρα .Αλλά από εκεί και πέρα υπήρξαν κάποια μέτρα τα οποία που ελήφθησαν κυρίως με γνώμονα την εορταστική περίοδο και θα συζητήσουμε με τη Επιτροπή όπως για τη μουσική .Θα συζητήσουμε με την Επιτροπή εάν αυτά τα μέτρα που είχαν μια στόχευση να περιορίσουν κάποια πάρτι που συνήθως γινόντουσαν μέσα στην εορταστική περίοδο – έχουν κάποιο νόημα “, συμπλήρωσε.

Και συνέχισε λέγοντας ότι “τα μέτρα λήγουν το Σαββατοκύριακο .Η συνεδρίαση πρέπει να γίνει αύριο”.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε εάν η κυβέρνηση σκέφτεται να παραμείνει το ωράριο μέχρι τις 12 στην εστίαση αλλά να γυρίσει η μουσική σε αυτή με καθιστούς θαμώνες.

” Η εκτίμηση μας είναι να μείνουμε σε αυτή τη φιλοσοφία των μέτρων . Aλλά όπου μπορέσει να υπάρξει μια αποκλιμάκωση δηλαδή να μην έχουμε τον αυστηρό παράγοντα των 1.000 ατόμων σε αγωνιστικές δραστηριότητες ή ενδεχομένως να μπορεί να υπάρχει μια πιο κανονική εστίαση αλλά προφανώς με περιορισμούς μετάδοσης. Προς αυτήν την κατεύθυνση μπορούμε να το εξετάσουμε αλλά περιμένουμε την εισήγηση της Επιτροπής”, απάντησε.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida