«Καμπανάκι» για νέες μεταλλάξεις από το φθινόπωρο – Σύσταση για επαναφορά μάσκας

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
«Καμπανάκι» για νέες μεταλλάξεις από το φθινόπωρο - Σύσταση για επαναφορά μάσκας

«Καμπανάκι» για νέες μεταλλάξεις από το φθινόπωρο – Σύσταση για επαναφορά μάσκας

Επαναφορά της χρήσης μάσκας συστήνει ο καθηγητής πνευμονολογίας στο νοσοκομείο John Hopkins, Παναγής Γαλιατσάτος

«Καμπανάκι» από τον καθηγητή πνευμονολογίας στο νοσοκομείο John Hopkins, Παναγή Γαλιατσάτο για εμφάνιση νέων μεταλλάξεων από το φθινόπωρο. Σύσταση για επαναφορά μάσκας παντού αν χαθεί το στοίχημα του καλοκαιριού.

Όπως αποκάλυψε ο καθηγητής, η Pfizer και η Moderna δημοσίευσαν στην Αμερική, στο FDA, μία έρευνα αναφορικά με ένα καινούργιο εμβόλιο, το οποίο χορηγήθηκε σε 1.200 περίπου άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών. «Το εμβόλιο είχε μέσα την παραλλαγή Α και Ο και έδειξε να σταματά τη σοβαρή νόσηση αλλά να προκαλεί και ανοσία», επισήμανε.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Όπως είπε ο καθηγητής, αναμένεται να γίνει νέα έρευνα και τον Αύγουστο προκειμένου να αποδειχθεί εάν καλύπτει το νέο εμβόλιο και τις νέες παραλλαγές της Όμικρον.

Αναφορικά με την 4η δόση του εμβολίου, ο καθηγητής συνιστά στον καθένα να συμβουλευτεί τον γιατρό του, ωστόσο λόγω της αύξησης των κρουσμάτων και της απελευθέρωσης των μέτρων ασφαλείας, παροτρύνει όποιος θέλει να πάει να τη κάνει.

Τέλος, για την πορεία της πανδημίας το φθινόπωρο ο κ. Γαλιατσάτος εκτίμησε πως θα υπάρξουν νέες μεταλλάξεις μέσα στην Όμικρον και σύστησε σε όλους τη χρήση της μάσκας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!