Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η αλήθεια για τα rapid tests στην Κοζάνη-Η αξιοπιστία τους και το ανθρώπινο λάθος

Η αλήθεια για τα rapid tests στην Κοζάνη

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Μεγάλη είναι η συζήτηση για την αξιοπιστία των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή, αλλά και το Σάββατο, στο κέντρο της Κοζάνης και στην πλατεία Λασσάνη, κυρίως μετά τα όσα ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ο υποψήφιος δήμαρχος και εκ της τριανδρίας στο Δήμο Κυριάκος Μιχαηλίδης.

Το δείγμα του τελευταίου σε rapid test της πλατείας βγήκε θετικό, αλλά στη συνέχεια ο Κυριάκος Μιχαηλίδης έκανε και δεύτερο τεστ, σε ιδιωτικό εργαστήρι της πόλης, το οποίο αποδείχθηκε αρνητικό, ενώ το ίδιο συνέβη και με εργαζόμενη στην καθαριότητα, σε δημοτικό σχολείο της Κοζάνης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Top Channel, τις οποίες γνωρίζουν φυσικά ήδη και οι αρμόδιοι φορείς, από τα πρώτα 27 θετικά rapid test της Παρασκευής, μόλις τα 7 επιβεβαιώθηκαν τελικά και από το Εργαστήρι Μοριακής Βιολογίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Αντίθετα, από τα 11 θετικά δείγματα στα rapid test του Σαββάτου, τουλάχιστον τα 9 αποδείχθηκαν θετικά και από το Εργαστήρι, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει μια σηαμντική αξιοπιστία τους!

Σύμφωνα, πάντα, με τις ίδιες πληροφορίες, η μεγάλη αυτή διαφορά των δυο ημερών και τα περισσότερα θετικά δείγματα στα πρώτα rapid test οφείλεται σε λάθος χειρισμό ανθρώπινου παράγοντα, το οποίο διορθώθηκε, φυσικά, το πρωί της επόμενης ημέρες, με τα αποτελέσματα να είναι ήδη εμφανή.

 

 

kozanimedia.gr

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida