Στο έλεος του ΘΕΟΥ καί του ΙΟΥ……

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Ενημέρωση πολιτών της Π.Ε. Κοζάνης της 26ης Οκτωβρίου 2020 για την πανδημία COVID-19.

Είμαστε μάρτυρες παγκοσμίως ,με την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊου και τήν αύξηση των κρουσμάτων και στην χώρα μας και κατ επέκταση στον νομό μας, που εδώ και 8 μέρες είμαστε λοκνταουν με όλες τις συνέπειες σε όλους στους τομείς.

 

Όλες οι υπηρεσίες, έχουν θωρακιστεί από το πρώτο κύμα της πανδημίας, με κάθε τρόπο (τράπεζες,δημόσιες υπηρεσίες,ιατρεία ότι έχει σχέση με συναλλαγές γιά το κοινό), εκτός από τη υπηρεσία του Τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών  ΕΟΡΔΑΙΑΣ. Ένα ξέφραγο αμπέλι ,όπως λειτουργούσε και πριν τον κορωνοϊο έτσι λειτουργεί και σήμερα,χωρίς κανένα μέτρο προστασίας σαν να μην έχει σμβει τίποτα  υπάλληλοι στο έλεος του ΘΕΟΎ εκτεθειμένοι σε όποιον εισέρχεται στην υπηρεσία κανένα μα κανένα ενδιαφέρον από ΚΑΝΈΝΑΝ,χωρίς καμμια προστασία στα γραφεία τους ( ΟΎΤΕ ΈΝΑ ΑΠΛΌ ΤΥΠΙΚΟ ΠΛΕΞΥ ΓΚΛΑΣ), ούτε μια υποτυπώδη προστασία, αν και είναι αναρτημένη στην είσοδο του κτιρίου ανακοίνωση για να φοράνε οι πολίτες μάσκα ,   άλλοι φοράνε, άλλοι πάλι την έχουν κερμασμενη στον λαιμό ,άλλοι στο χερι  και υπάρχουν και πολίτες που δεν φοράνε καθόλου (γιατί υπάρχουν και αυτοί που δεν πιστεύουν ότι υπάρχει ιός)  και διαπληκτίζονται με τους υπαλληλους. Η δ/νση του τμήματος που εδρεύει στην Κοζάνη …πέρα βρέχει….ούτε τους νοιάζει για τους υπάλληλος της Πτολεμαϊδος,ούτε ήρθαν ποτέ να δουν από κοντά, τι γίνεται, τι πρόκειται  να κάνουν, για να αποτραπεί οτιδήποτε και να προστατευτούν   οι υπάλληλοι  αλλα να προφυλαχτουν και οι πολίτες που έρχονται στην υπηρεσία. Δεν μπορεί ο νομός να είναι σε καραντίνα και με απρόβλεπτο το μέλλον αν λήξει αυτή στις 29-10-2020 και οι εργαζόμενοι να εκτίθενται σε οποίον πολίτη έρχεται στην υπηρεσία , με κάθε κίνδυνο να κολλήσει τον ιό από ανυποψίαστους πολίτες καί να γίνει διασπορά του ιού.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Είναι θέμα τύχης και χάρις του ΘΕΟΥ, που μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιαστεί κανένα κρούσμα στο τμήμα και να ευχηθούμε, να μην συμβεί  από εδώ  και στο εξής αλλά τό πιό πιθανό είναι να συμβεί με την αύξηση των κρουσμάτων πανελλαδικά  αλλά και στον νομό.

 

Γιάννης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...