Εμβολιασμός παιδιών: Μ. Θεοδωρίδου και Β. Παπαευαγγέλου απαντούν σε απορίες – Διαδικτυακή εκδήλωση του υπ. Παιδείας

Εμβολιασμός παιδιών: Μ. Θεοδωρίδου και Β. Παπαευαγγέλου απαντούν σε απορίες – Διαδικτυακή εκδήλωση του υπ. Παιδείας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Εμβολιασμός παιδιών: Μ. Θεοδωρίδου και Β. Παπαευαγγέλου απαντούν σε απορίες – Διαδικτυακή εκδήλωση του υπ. Παιδείας

Σε απορίες γονέων και μαθητών σε σχέση με τον εμβολιασμό των παιδιών θα απαντήσουν αύριο Τρίτη 14/12 η ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών κα. Μαρία Θεοδωρίδου και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας κα. Βάνα Παπαευαγγέλου στο πλαίσιο ενημερωτική διαδικτυακής εκδήλωσης που οργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας.

Στόχος η ενημέρωση για τα οφέλη του εμβολιασμού στις ηλικίες 5-11 κατά της νόσου του κορονοϊού. Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα για τα εμβολιαστικά ραντεβού άνοιξε την περασμένη Παρασκευή και σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννης Οικονόμου ήδη έχουν κλειστεί πάνω από 28.000 ραντεβού.

Μιλώντας νωρίτερα στην ΕΡΤ ο γενικός γραμματέας συντονισμού της κυβέρνησης Θανάσης Κοντογεώργης είπε πως αυτή τη στιγμή αυτό που έχει σημασία για να θρωακίσουμε όσα έχουμε πετύχει έναντι της πανδημίας είναι η ενίσχυση της εμβολιαστικής κάλυψης, πως ένα στα δύο παιδιά μεταξύ 15 και 17 ετών και ένα στα τρία μεταξύ 12 έως 14  είναι εμβολιασμένα και πως ο εμβολιασμός των παιδιών όπως και των γονιών θα βοηθήσει τα πράγματα να πάνε καλύτερα.

Τα ερωτήματα μπορούν να υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ως και σήμερα, Δευτέρα 13/12, στη φόρμα εδώ.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, από το κανάλι του Υ.ΠΑΙ.Θ. στο YouTube πατώντας εδώ και από το λογαριασμό του ΥΠΑΙΘ στο Facebook.

Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τα δικά τους ερωτήματα στις ειδικούς και να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή ενημέρωση για τη σημασία της εμβολιαστικής κάλυψης κατά της νόσου COVID-19.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida