Γρεβενά: «Θέλουμε να κάνουμε την κηδεία αλλά τι θα βάλουμε μέσα;»

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Γρεβενά: «Θέλουμε να κάνουμε την κηδεία αλλά τι θα βάλουμε μέσα;»

Γρεβενά: «Θέλουμε να κάνουμε την κηδεία αλλά τι θα βάλουμε μέσα;»

«Είμαστε στο δρόμο για την ασφάλεια. Πηγαίνουμε με τον αδερφό του Κώστα να δώσει δείγμα DNA για την ταυτοποίηση του αδερφού του. Θέλουμε να κάνουμε μια τελετή, μια κηδεία. Αλλά τι κηδεία θα κάνουμε; Τι θα παραλάβουμε; Βιώνουμε μια ασύλληπτη τραγωδία», λέει στο CNNGreece ο θείος του ενός εκ των τριών εργαζομένων στο εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικής ύλης στα Γρεβενά και αντιδήμαρχος Δεστάνης, Χαράλαμπος Ορφανίδης.

Μία αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, 21 Μαρτίου στο εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικής ύλης της εταιρείας ΕΛΤΕΚ στα Γρεβενά, όταν τρεις εργαζόμενοι που βρίσκονταν μέσα σε αυτό εξαϋλώθηκαν μετά την έκρηξη.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Από τις έρευνες που έγιναν αρκετά μέτρα από τον χώρο της έκρηξης και ανάμεσα σε κομμάτια από μπετόν και σίδερα, εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη που ανήκουν στους τρεις εργαζόμενους. Γι’ αυτό οι συγγενείς των θυμάτων καλούνται να δώσουν δείγμα DNA προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!