Κωτσιδης Στέφανος

Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου και Γ. Κασαπίδη στην Π.Ε. Γρεβενών

Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου και Γ. Κασαπίδη στην Π.Ε. Γρεβενών
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Με σταθερά και σίγουρα βήματα υλοποιούμε έργα που αλλάζουν την Π.Ε Γρεβενών  

«Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις και υλοποιούμε έργα και δράσεις, πιστοί στις δεσμεύσεις μας, ώστε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Π.Ε. Γρεβενών τα επόμενα χρόνια, να πρωταγωνιστήσουν στην πράσινη ενέργεια, τις νέες τεχνολογίες, την καινοτομία, τον τουρισμό και τη βιώσιμη γεωργία». Με αυτά τα λόγια ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου, υποδέχθηκε το κυβερνητικό κλιμάκιο την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023, αποτελούμενο από τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη, την Υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή, τον βουλευτή της Π.Ε. Γρεβενών Γιάννη Γιάτσιο, τη Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ Μαρία Νάτσιου και τη Γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ, Πίστη Κρυσταλλίδου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Συγκεκριμένα το Κυβερνητικό Κλιμάκιο παρουσία του κ. Κασαπίδη και των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Ταξιαρχών, τον αρχαιολογικό χώρο Αγίου Γεωργίου, τη ΔΟΥ Γρεβενών, τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, τη Σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών, το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών και συζήτησαν με πολίτες στην κεντρική πλατεία της πόλης.

 

Το Κυβερνητικό κλιμάκιο εξήρε την αποτελεσματικότητα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη, για όλες τις προκλήσεις που αντιμετώπισε  και τις αποφάσεις που πήρε και αφορούσαν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τονίζοντας πως «τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια δρομολογήθηκαν και υλοποιήθηκαν έργα μέσα σε δύσκολες περιόδους για την Περιφέρεια».

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος  Γιώργος Κασαπίδης,  στάθηκε ιδιαίτερα στην επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων στα Γρεβενά, με την οποία εκπληρώθηκε μια βασική δέσμευση προς την κοινωνία των Γρεβενών. Συγχρόνως, αναφέρθηκε  στα έργα υποδομών για τον πρωτογενή τομέα, στις ενέργειες που έγιναν για το  Εθνικό Χιονοδρομικό  Κέντρο της Βασιλίτσας και για το Ερευνητικό  Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα.

Αναφέρθηκε επίσης στο Γεωπάρκο Γρεβενών – Κοζάνης, σημειώνοντας πως «μπορεί να μετατρέψει τη Δυτική Μακεδονία σε έναν εθνικό και διεθνή τουριστικό προορισμό,  συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξη και στην αύξηση της απασχόλησης, δεδομένου ότι στη γεωγραφική του ζώνη συναντώνται σημεία  ιδιαίτερου γεωλογικού ενδιαφέροντος, τα οποία είναι μοναδικά παγκοσμίως».

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου και Γ. Κασαπίδη στην Π.Ε. Γρεβενών Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου και Γ. Κασαπίδη στην Π.Ε. Γρεβενών Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου και Γ. Κασαπίδη στην Π.Ε. Γρεβενών Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου και Γ. Κασαπίδη στην Π.Ε. Γρεβενών Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου και Γ. Κασαπίδη στην Π.Ε. Γρεβενών Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου και Γ. Κασαπίδη στην Π.Ε. Γρεβενών Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου και Γ. Κασαπίδη στην Π.Ε. Γρεβενών Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου και Γ. Κασαπίδη στην Π.Ε. Γρεβενών Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου και Γ. Κασαπίδη στην Π.Ε. Γρεβενών Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου και Γ. Κασαπίδη στην Π.Ε. Γρεβενών Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου και Γ. Κασαπίδη στην Π.Ε. Γρεβενών

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης