Αντιδήμαρχος Γρεβενών : Δεν έμεινε τίποτα από την μονάδα παραγωγής του εργοστασίου- Θα πάρει μέρες η έρευνα (audio)

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Αντιδήμαρχος Γρεβενών : Δεν έμεινε τίποτα από την μονάδα παραγωγής του εργοστασίου- Θα πάρει μέρες η έρευνα (audio)

Αντιδήμαρχος Γρεβενών : Δεν έμεινε τίποτα από την μονάδα παραγωγής του εργοστασίου- Θα πάρει μέρες η έρευνα (audio)

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

«Δυστυχώς από την μονάδα παραγωγής στο εργοστάσιο εκρηκτικών δεν έμεινε τίποτα, συνεπώς θα πρέπει οι ειδικοί σχετικά με το αντικείμενο να αποφανθούν, που θα πάρει ημέρες, ώστε να αξιολογηθεί τι ακριβώς συνέβη για να μάθουμε τι έγινε και να προλάβουμε ανάλογα δυστυχήματα να μην ξανασυμβούν» επισήμανε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινή Παρέα» με την Κατερίνα Σερέτη και τον Διονύση Χατζημιχάλη, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Γρεβενών, Χρήστος Τριγώνης σχετικά με το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε εχθές στην περιοχή.

«Στην συγκεκριμένη επιχείρηση δεν έχει ξανασυμβεί ατύχημα στο παρελθόν, δούλευε καλά, είχε 10 χρόνια λειτουργίας, προμήθευε στην χώρα μας εκρηκτικά, έκανε εξαγωγές. Ήταν ένα συμβάν πολύ δυσάρεστο, τραγικό και εμείς βρεθήκαμε στα χαμένα πρώτη φορά γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, απλά παρακολουθούσαμε να δούμε το αποτέλεσμα. Η έκρηξη ήταν ισχυρότατη, εγώ είμαι στο γραφείο μου, στα Γρεβενά στην κεντρική υπηρεσία του δήμου, σε απόσταση 15 χλμ. σε ευθεία γραμμή από το εργοστάσιο και κουνήθηκαν τα τζάμια έως και μέσα στο κέντρο της πόλης» ανέφερε ο κ. Τριγώνης.

«Τα Γρεβενά είναι ένας τόπος μικρός με τα καλά και τα κακά του. Τα καλά είναι ότι γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, αν δεν γνωρίζαμε τα παιδιά, γνωρίζαμε τους γονείς τους, τους συγγενείς τους. Είμαστε μια μικρή κοινωνία και ήταν ένα πολύ στενάχωρο γεγονός για εμάς γιατί χάθηκαν τα παιδιά και καταστράφηκε και μια επιχείρηση που απασχολούνταν περίπου 40 άτομα, εδώ δεν υπάρχουν αυτές οι δυνατότητες, είναι πολύ δύσκολη η ανάπτυξη της οικονομικής δραστηριότητας με τέτοιες εγκαταστάσεις» προσέθεσε ο αντιδήμαρχος.


Σύμφωνα με τον κ. Τριγώνη, πυροτεχνουργοί της αστυνομίας βρίσκονται στον τόπο του δυστυχήματος από εχθές για να διασφαλιστεί ο χώρος και θα αρχίσουν σήμερα να σηκώνουν τα συντρίμμια για να βρουν περισσότερα στοιχεία και οτιδήποτε άλλο κρίνουν οι αρχές ότι πρέπει να γίνει.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!