Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου , η αίθουσα του ξενοδοχείου Παντελίδης στο Παλατάκι φιλοξένησε την ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Εορδαίας.
Η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος παλιών αθλητών, φίλων και υποστηρικτών του ποδοσφαίρου, που πήγαν να γιορτάσουν και να θυμηθούν τις ένδοξες στιγμές των γηπέδων.
Η βραδιά περιλάμβανε ζεστή φιλοξενία, αναμνήσεις από παλιές εποχές και φυσικά, την παραδοσιακή κοπή της πίτας, που συνοδεύτηκε από ευχές για υγεία και επιτυχίες για τη νέα χρονιά.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιστορίες και να ενισχύσουν τους δεσμούς φιλίας που έχουν διαμορφωθεί μέσα από το πάθος τους για το ποδόσφαιρο.





Άμεση και έγκυρη ενημέρωση με όλα τα νέα από Εορδαία, Πτολεμαΐδα και Κοζάνη. Τοπικές ειδήσεις, γεγονότα και εξελίξεις, κάθε μέρα.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
















