ΑΣΕΠ -Γραπτός διαγωνισμός: Δίνεται παράταση για την υποβολή αιτήσεων

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
ΑΣΕΠ -Γραπτός διαγωνισμός: Δίνεται παράταση για την υποβολή αιτήσεων

ΑΣΕΠ -Γραπτός διαγωνισμός: Δίνεται παράταση για την υποβολή αιτήσεων


Παράταση για την υποβολή αιτήσεων στον μεγάλο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, θα δοθεί μέχρι την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι, σύμφωνα με έγκυρες πηγές από την Ανεξάρτητη Αρχή.

Οι αιτήσεις όέχουν φτάσει σχεδόν 90.000 και σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ – μετά και την παράταση – αναμένεται να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν τις 100.000.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο μεγάλο όγκος των αιτήσεων δημιούργησε μικρά προβλήματα στο πληροφοριακό σύστημα της Ανεξάρτητης Αρχής καθώς η υποβολή καθυστερούσε από τις 9 ως τις 12 χθες το βράδυ. Αυτό οδήγησε 3.000 υποψήφιους να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από τις 12 έως τις 8 σήμερα το πρωί, αλλά και το ΑΣΕΠ να δώσει τη μικρή αυτή παράταση στη διαδικασία που έληγε σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 14.00.

Παράλληλα όπως σημείωναν στελέχη του ΑΣΕΠ στην aftodioikisi.gr, η Ανεξάρτητη Αρχή θέλει να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο προχώρησε στην απόφαση για παράταση της διαδικασίας.

Οι ίδιες πηγές καλούν τους χιλιάδες υποψηφίους που αυτή τη στιγμή έχουν εκκρεμείς αιτήσεις να επισπεύσουν προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η διαδικασία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!