Κωτσιδης Στέφανος

ΑΣΕΠ-3Κ/2020: Εντός Ιουλίου τα αποτελέσματα για ΔΕ, τον Οκτώβριο για ΠΕ, ΤΕ

ΑΣΕΠ-3Κ/2020: Εντός Ιουλίου τα αποτελέσματα για ΔΕ, τον Οκτώβριο για ΠΕ, ΤΕ
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΑΣΕΠ-3Κ/2020: Εντός Ιουλίου τα αποτελέσματα για ΔΕ, τον Οκτωβριο για ΠΕ, ΤΕ

Εντός Ιουλίου είναι πιθανό να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2020 για την κατηγορία ΔΕ, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ σε εκπροσώπους της ΠΟΓΕΔΥ κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Παράλληλα τους ενημέρωσε ότι τελικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 3Κ/2020 για τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ αναμένονται μέχρι τέλη Οκτωβρίου.

Επίσης η προκήρυξη που απέστειλε ο Υπουργός κος Λιβανός για 39 θέσεις είναι σε φάση επεξεργασίας και θα εκδοθεί μέχρι τον Δεκέμβριο.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ζήτησαν στοιχεία και για ενδεχόμενα αιτήματα προσλήψεων Δασολόγων αλλά και Γεωτεχνικών στους Ο.Τ.Α. και έλαβαν αρνητική απάντηση. Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Π. αναγνώρισε την αναγκαιότητα προσλήψεων Γεωτεχνικών στους Ο.Τ.Α. αφού παρατηρείται το φαινόμενο των συνεχών ανακυκλώσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ.

 

 

πηγή

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.