Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Μόνο το ΚΙΝΑΛ υπέρ ΝΔ – Κατά Βαρουφάκης, Βελόπουλος -Ποιοι βλέπουν απολύσεις

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Μόνο το ΚΙΝΑΛ υπέρ ΝΔ - Κατά Βαρουφάκης, Βελόπουλος -Ποιοι βλέπουν απολύσεις

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Μόνο το ΚΙΝΑΛ υπέρ ΝΔ – Κατά Βαρουφάκης, Βελόπουλος -Ποιοι βλέπουν απολύσεις

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Μόνο το ΚΙΝΑΛ υπέρ ΝΔ  -Ποιοι βλέπουν απολύσεις

Μόνο την υποστήριξη του ΚΙΝΑΛ και αυτή με υποσημειώσεις έχει η κυβέρνηση στην τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Χαριλάου Τρικούπη είχε ταχθεί υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού και έχει ασκήσει κριτική ότι άργησε να πάρει τη σχετική απόφαση.

Τα υπόλοιπα κόμματα στέκονται επιφυλακτικά έως αρνητικά απέναντι στην κυβερνητική τροπολογία για την οποία δεν λείπουν οι  εκτιμήσεις ότι ανοίγει παράθυρο για απολύσεις.

Απολύσεις βλέπουν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ

«Συμφωνούμε ότι ο εμβολιασμός πρέπει να είναι υποχρεωτικός σε συγκεκριμένες κατηγορίες, όπως τους υγειονομικούς ή εργαζόμενους που φροντίζουν ευάλωτους συμπολίτες μας, ωστόσο αυτό πρέπει να γίνει με πολύ προσεκτικό τρόπο». «Σε καμία περίπτωση η υποχρεωτικότητα δεν πρέπει να οδηγεί σε αναστολές εργασίας, σε μειώσεις μισθών ή ακόμα και σε απολύσεις και η τροπολογία της ΝΔ κινείται ξεκάθαρα σε αυτήν την κατεύθυνση», διεμήνυσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Το ΚΚΕ απορρίπτει την τροπολογία της κυβέρνησης – ψηφίζει κατά – διότι αποτελεί έναν ακόμα κρίκο της απαράδεκτης και επικίνδυνης πολιτικής της “ατομικής ευθύνης” στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Η τροπολογία της κυβέρνησης αποτελεί ένα συνονθύλευμα αντιεπιστημονικών διατάξεων, αυταρχικών προβλέψεων, με δωράκια στους επιχειρηματίες και ψεμάτων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Περισσός. Και το ΚΚΕ βλέπει πίσω από την κυβερνητική τροπολογία πρόθεση απολύσεων.

Κατά Βαρουφάκης, Βελόπουλος

Την κυβερνητική τροπολογία κατήγγειλε ο Γιάνης Βαρουφάκης. «Στόχο έχει την εκμετάλλευση της πανδημίας ώστε να διχάσει τον λαό, να εισάγει νέες μόνιμες μορφές εξουσίας επί των εργαζόμενων και, εν τέλει, να κάνει άλμα προς την Κοινωνία του Μεγάλου Ψηφιακού Αδελφού» δήλωσε.

Κατά θα ψηφίσει και η «Ελληνική Λύση» καθώς ο κ. Βελόπουλος έχει ταχθεί  κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού και έχει χαρακτηρίσει «αμφιβόλου ποιότητας τα εμβόλια»

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!