Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Βρέθηκε ο αυτόπτης μάρτυρας που έδιωξε ο αστυνομικός! - Αναζητείται ο οδηγός ταξί

Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Βρέθηκε ο αυτόπτης μάρτυρας που έδιωξε ο αστυνομικός! – Αναζητείται ο οδηγός ταξί

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το βίντεο ντοκουμέντο του pronews.gr που δείχνει αστυνομικό να διώχνει αυτόπτη μάρτυρα από τον τόπο του δυστυχήματος, απέτρεψε από το να υπάρξει κάποια συγκάλυψη. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο κούριερ που ήταν μπροστά στο μοιραίο ατύχημα του Ιάσωνα και εκδιώχθηκε από τον αστυνομικό, εντοπίστηκε και πλέον αναζητείται ο οδηγός ταξί.

Από χθες που πήρε διαστάσεις το θέμα με το τραγικό ατύχημα του Ιάσωνα έξω από την Βουλή με το υπηρεσιακό όχημα συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό μαρτύρων.

Έγινε μάλιστα μεγάλη έκκληση για τον κούριερ που φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο του pronews.gr να λέει αγανακτισμένος στους αστυνομικούς ότι ο 23χρονος είχε περάσει κανονικά με πράσινο. Στα social media άπαντες έψαχναν κάποια πληροφορία για αυτόν, προκειμένου η οικογένεια του νεαρού να έρθει σε επαφή μαζί του και να βοηθήσει στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σελίδες στο Facebook οδηγών ταχυμεταφορών άρχισαν να ψάχνουν και εκείνες για τον συνάδελφό τους και το αποτέλεσμα δεν άργησε να έρθει, καθώς σύντομα ο άνδρας αυτός εντοπίστηκε και υπήρξε επαφή μαζί του.

Πλέον, η αναζήτηση στρέφεται πλέον σε ένα άλλο πρόσωπο. Πρόκειται για έναν οδηγό ταξί που είδε το περιστατικό και μπορεί η μαρτυρία του να είναι καθοριστική.

Ραγίζει καρδιές η μητέρα και η αδελφή

Τα όσα είπε η μητέρα και η αδελφή του του Ιάσωνα στον Alpha, πραγματικά ραγίζουν καρδιές, καθώς μέσα στον πόνο για την τεράστια αυτή απώλεια κατάφεραν να πάρουν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του, προκειμένου να σωθούν κάποιοι άλλοι άνθρωποι.

«Και είπα επειδή είναι τόσο καλό παιδί, ήταν τόσο καλό παιδί και έδινε σε όλους, να δώσει τα όργανά του, να δώσει την ευτυχία του και την αγάπη του και την ευαισθησία του, να δώσει σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Και εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι που θα πάρουν τα όργανά του να είναι νέα παιδιά, ζήτησα να είναι, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω και να ζήσουν ευτυχισμένοι και να πάρουν έστω λίγο από την ευαισθησία του και να χαρούν», είπε η μητέρα του.

Δείτε το βίντεο του Pronews TV που δείχνει τον αστυνομικό να διώχνει από το σημείο τον οδηγό:

Κοινοποιήστε το άρθρο