Την δική του εκδοχή της δημοφιλούς εφαρμογής Clubhouse θα λανσάρει το Facebook

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Την δική του εκδοχή της δημοφιλούς εφαρμογής Clubhouse θα λανσάρει το Facebook

Την δική του εκδοχή της δημοφιλούς εφαρμογής «Clubhouse» θα λανσάρει το Facebook, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής σελίδα κοινωνικής δικτύωσης θα προσθέσει την υπηρεσία «Live Audio Rooms», μέσω της οποίας οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν «δωμάτια» φωνητικών συνομιλιών με περισσότερους από 2 συμμετέχοντες.

Εφαρμογές που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα, όπως η εφαρμογή Clubhouse, έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς στον καιρό της πανδημίας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πέραν των Live Audio Rooms, τα οποία είναι ουσιαστικά μια «ρέπλικα» του Clubhouse, το Facebook θα εισάγει και τα «Soundbites», μια λειτουργία που θα διευκολύνει τη δημιουργία και την αποστολή ηχογραφήσεων και φωνητικών μηνυμάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Facebook, οι χρήστες θα έχουν ακόμη και τη δυνατότητα να κερδίσουν χρήματα μέσω των Soundbites και των Live Audio Rooms, αν και δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο εάν αυτή η δυνατότητα θα παρέχεται σε όλους τους χρήστες, ή μόνον σε αυτούς που αριθμούν πολλούς ακολούθους.

Πέραν των νέων αυτών χαρακτηριστικών, το Facebook θα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα παρακολούθησης εκπομπών podcast, κατευθείαν μέσω της εφαρμογής του.

Δεν είναι γνωστό εάν οι εκπομπές αυτές θα παρακολουθούνται και ελέγχονται από το Facebook, όπως συμβαίνει ως τώρα με τις αναρτήσεις.

ΠΗΓΗ: BBC 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!