Την άμεση εξόφληση των οφειλών της ΛΑΡΚΟ Α.Ε. προς εργαζόμενους, υπεργολάβους και προμηθευτές, ζητάει εκ νέου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με έγγραφο του στους αρμόδιους Υπουργούς

Γ. Κασαπίδης: «Κάποιοι επιλέγουν τους μονολόγους και κάποιοι επιλέγουν τους διαλόγους. Εμείς είμαστε εδώ.»

Περιεχόμενο

Την άμεση εξόφληση των οφειλών της ΛΑΡΚΟ Α.Ε. προς εργαζόμενους, υπεργολάβους και προμηθευτές, ζητάει εκ νέου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με έγγραφο του στους αρμόδιους Υπουργούς
Με νέο του έγγραφο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας επισημαίνει ξανά στους αρμόδιους Υπουργούς τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν από την αδικαιολόγητη μη καταβολή δεδουλευμένων από τη ΛΑΡΚΟ Α.Ε. προς εργαζόμενους και επιχειρήσεις των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης και Καστοριάς.
Ο κ. Κασαπίδης ζητά για άλλη μια φορά την άμεση εξόφληση των οφειλών και τονίζει στους αρμόδιους Υπουργούς, ότι οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα συνιστά πραγματική απειλή για την επιβίωση των εργαζομένων και των επαγγελματιών.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !