Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Θεσσαλονίκη: Ποδηλατοδρομία για τους δυο νεκρούς ποδηλάτες στην Πτολεμαΐδα (φωτό-βίντεο)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Δεκάδες ποδηλάτες συγκεντρώθηκαν στο Λευκό Πύργο, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τον άδικο θάνατο των δύο αθλητών, της ποδηλατικής ομάδας “Χίλια Δέντρα” στην Πτολεμαΐδα.

Πολλοί εξ’ αυτών φορούν μαύρες μπλούζες που γράφουν “σεβασμός στη ζωή, σεβασμός στον ποδηλάτη”, ενώ άλλοι έχουν έρθει με ποδηλατικό εξοπλισμό, γάντια και ειδική ενδυμασία ποδηλασίας. Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν ποδηλατοδρομία από το Λευκό Πύργο στον οποίο συγκεντρώθηκαν και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς την Τσιμισκή, έπειτα προς την Ίωνος Δραγούμη και τη Λεωφόρο Νίκης, με προορισμό το σημείο εκκίνησης.

“Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι το ποδήλατο είναι κι αυτό ένα μέσο μετακίνησης κι αναψυχής μέσα στην πόλη και πρέπει να διεκδικήσει το χώρο που του αναλογεί σε συνεργασία και με τα άλλα μέσα μετακίνησης” δηλώνει ο Στάθης Κουτμερίδης, μέλος της ποδηλατικής ομάδας “Χίλια Δεντρα”.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης απέναντι στον ποδηλάτη, καθώς και η συμμόρφωση με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Την ποδηλατοδρομία διοργανώνει η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης.

podi 2 podi 3 podi 4

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida