Κωτσιδης Στέφανος

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία για μαθητές από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Χείρα βοηθείας σε παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες τείνει ο δήμος Θεσσαλονίκης, προχωρώντας στην υλοποίηση προγράμματος ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Τα τμήματα αυτά, που θα λειτουργήσουν εντελώς δωρεάν με τη συνδρομή εθελοντών εκπαιδευτικών, θα φιλοξενηθούν στο κοινωνικό πνευματικό κέντρο “Πορτοκαλιάν”, το οποίο στεγάζεται στην οδό Σπάρτης 6Α, στην περιοχή της Ευζώνων.

Οι αιτήσεις τόσο των εκπαιδευτικών που επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όσο και των μαθητών που θέλουν να παρακολουθήσουν τα τμήματα θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου -κατά τις εργάσιμες ημέρες- από τις 2 μετά το μεσημέρι μέχρι και τις 9 το βράδυ στις εγκαταστάσεις του κοινωνικού πνευματικού κέντρου “Πορτοκαλιάν”. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 2310 848.734 (από τις 2 μετά το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ) και 2310 509.013 (από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι).

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Όπως ανακοινώθηκε από το δήμο Θεσσαλονίκης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

– Ενισχυτική διδασκαλία για μετεξεταστέους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

– Μαθήματα ελληνικής γλώσσας, μαθηματικών, φυσικής και ξένων γλωσσών (αγγλικά όλων των επιπέδων) για μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

– Μαθήματα νέων ελληνικών, αρχαίων ελληνικών, στατιστικής, μαθηματικών, φυσικής γενικής παιδείας, φυσικής κατεύθυνσης, χημείας, βιολογίας, αρχών οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων (ΑΟΔΕ), αρχών οικονομικής θεωρίας (ΑΟΘ), προγραμματισμού και ξένων γλωσσών (αγγλικά όλων των επιπέδων) για μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Πηγή: makthes.gr

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.